Η Natasha Clive-Βρέκοσι μιλάει στην Έμη Λιβανίου για το σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”

Η κυρία Natasha-Clive-Βρέκοσι, Πρόεδρος του Σωματείου “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”, παρεχώρησε συνέντευξη στο dinamiprosforas και στην Έμη Λιβανίου.

Έμη Λιβανίου: Πόσα παιδιά έχετε βοηθήσει;

Natasha Clive-Βρέκοσι: Πάνω από 500 χιλιάδες παιδιά έχουν περάσει από τα τμήματα επειγόντων περιστατικών. Έχουμε 44 νοσοκομεία και στόχος μας είναι κάθε νησί κάθε επαρχιακό νοσοκομείο να έχει όλα τα απαιραίτητα μηχανήματα για να προλαβαίνουμε το κάθε παιδί που έχει ανάγκη.

Έμη Λιβανίου: Όπως μας είπατε τα παιδιά υποκύπτουν πιο γρήγορα στα τραύματα τους;

Natasha Clive-Βρέκοσι: Τα παιδιά φεύγουν πιο γρήγορα. Γιαυτό και ο στόχος μας είναι κάθε νοσοκομείο να μπορεί να τα βοηθήσει.

Έμη Λιβανίου: Πείτε μας αριθμητικά για το έργο του σωματείου σας;

Natasha Clive-Βρέκοσι: Το έργο του Σωματείου “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα ανέρχεται στο ποσό των € 2.028.059,82.

Έμη Λιβανίου: Τι ετοιμάζεται στις 4 Νοεμβρίου;

Natasha Clive-Βρέκοσι:  Μια ημέρα για την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος». Με την ευκαιρία της γιορτής του Αϊ-Γιώργη του Μεθυστή, το Κτήμα Κοκοτού στη Σταμάτα υποδέχεται την Κυριακή 4 Νοεμβρίου μικρούς και μεγάλους για μια ημέρα στη φύση με διάφορες δραστηριότητες και φαγητό.