Εθελοντική αιμοδοσία ΕΑΥΘ – ΕΑΚΜ την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στο Αστυνομικό Μέγαρο

Σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης διοργανώνει κοινή εθελοντική αιμοδοσία με την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 (ώρες 09:00-13:00) στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες και όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη. Άλλωστε, κανείς μας δεν γνωρίζει πότε θα αντιμετωπίσει την ίδια ανάγκη ο ίδιος ή κάποιος οικείος του, και γι’ αυτό χρειαζόμαστε μια ισχυρή Τράπεζα Αίματος που θα μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση. Απόδειξη αποτελούν οι εκατοντάδες συνάδελφοι που έχουν απευθυνθεί τα τελευταία χρόνια στην Ένωσή μας και επιβεβαιώνουν ότι το απόθεμα αίματος είναι υψίστης σημασίας σε μια κρίσιμη στιγμή για την υγεία ενός ανθρώπου.

Ας δώσουμε, λοιπόν, λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, για να πετύχουμε μια μαζική συμμετοχή που θα λειτουργήσει σαν παρακαταθήκη για το μέλλον.

Τονίζουμε ότι κατά τη διάρκεια των αιμοληψιών, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των αιμοδοτών και την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Για να εξασφαλιστεί η ελεγχόμενη ροή αιμοδοτών, οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καλούνται να κλείσουν ραντεβού είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο email της Ένωσης eaythes@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο 2310525510.

Πηγή: lawandorder.gr