Η Apple προσφέρει δωρεά στις προσπάθειες ανακούφισης και αποκατάστασης του τυφώνα Ida

Η Apple θα δωρίσει στις τοπικές προσπάθειες ανακούφισης και αποκατάστασης του τυφώνα Ida μετά την καταστροφική καταιγίδα κατηγορίας 4 που έπληξε τη γη στη Λουιζιάνα το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με ένα tweet του διευθύνοντος συμβούλου της Apple Tim Cook.


«Οι σκέψεις μας απευθύνονται σε όλους στο δρόμο του τυφώνα daντα, ειδικά σε εκείνους που αναζητούν καταφύγιο στη Λουιζιάνα και είμαστε ευγνώμονες για τους πρώτους ανταποκριτές που βοηθούν στη διατήρηση της ασφάλειας των κοινοτήτων», δήλωσε ο Κουκ. Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια δωρεάς, όπως πόσα χρήματα θα δωρίσει η εταιρεία ή σε ποιον και πού θα διανεμηθούν τα χρήματα.

Οι σκέψεις μας απευθύνονται σε όλους στο δρόμο του τυφώνα daντα, ειδικά σε όσους αναζητούν καταφύγιο στη Λουιζιάνα και είμαστε ευγνώμονες για τους πρώτους ανταποκριτές που βοηθούν στην προστασία των κοινοτήτων. Η Apple θα δωρίσει βοήθεια και αποκατάσταση στην περιοχή. – Tim Cook (@tim_cook) 30 Αυγούστου 2021

Ο τυφώνας Ida χτύπησε ξηρά κοντά στο Port Fourchon της Λουιζιάνα την Κυριακή με ανέμους 250 μίλια την ώρα, καθιστώντας τον δεύτερο πιο έντονο τυφώνα που έπληξε την πολιτεία μετά τον τυφώνα Katrina το 2005. Η καταιγίδα προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε τμήματα της Λουιζιάνα και άφησε σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους στη Νέα Ορλεάνη και αλλού χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Η Apple δωρίζει τακτικά σε προσπάθειες αρωγής μετά από φυσικές καταστροφές σε όλο τον κόσμο, όπως τυφώνες, πλημμύρες και δασικές πυρκαγιές.

Πηγή: hitechglitz.com