Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DISNEY WORLD PAVILION

Ένα από τα λογότυπα που δείχνουν χαρακτηριστικά που οι υποστηρικτές πιστεύουν ότι θα είναι το περίπτερο της Ελλάδας στην παγκόσμια γκαλερί του Epcot Center στο Disney World. Πίστωση: Greece.org/epcot

Η Ελλάδα ξεκινά μια καμπάνια για να συγκεντρώσει μία από τις οκτώ χώρες που συμμετέχουν στην παγκόσμια έκθεση του Epcot Center στο Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Οι εθελοντές πίσω από αυτήν την πρωτοβουλία είναι η Ελλάδα, με την απίστευτη φυσική ομορφιά, την πλούσια ιστορία, το εξαιρετικό φαγητό και τη διασκέδαση, αναδεικνύοντας τα καλύτερα πράγματα για κάθε έθνος, που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη σε βιτρίνες όπως το World Fair Pavilion. Αυτό χαρακτηρίζεται.

Η Ελλάδα μπορεί πλέον να τοποθετηθεί παράλληλα με τη Γαλλία, την Ιταλία, το Μεξικό, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μαρόκο, την Ιαπωνία, τη Γερμανία, τη Νορβηγία και άλλες χώρες που έχουν περίπτερο στο Epcot, το οποίο αποτελεί μέρος του Walt Disney World έξω από το Ορλάντο.

Το Greece Epcot Pavilion είναι μια φυσική επιλογή

Τώρα, έχουν δημιουργηθεί οκτώ εγκαίνια στην Παγκόσμια Έκθεση, δημιουργώντας μια μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα να αναδείξει τη μοναδική κουλτούρα της.

Εθελοντές από το Ελληνικό Κέντρο Ηλεκτρονικών (HEC) κινητοποιούν τις προσπάθειές τους Μια διαδικτυακή αναφορά Προσθέτοντας υποστήριξη για ένα ελληνικό περίπτερο – πιστεύουν ότι έχει περάσει πολύς καιρός. “Πώς μπορεί μια χώρα με ελληνική ομορφιά, πλούσια ιστορία και καινοτομία να μην βρίσκεται στην παγκόσμια σκηνή;” Οι εθελοντές πίσω από την ελληνική πρωτοβουλία ζητούν στην αναφορά τους.

Από το πρωί της Τετάρτης, περισσότερα από 3.600 άτομα είχαν υπογράψει την αίτηση.

Επί του παρόντος, η Βραζιλία και η Νότια Κορέα βρίσκονται επίσης σε διαμάχη για οκτώ νέες θέσεις.

“Αν μπορείς να ονειρευτείς κάτι, μπορείς να το κάνεις και εσύ”

Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές στην αναφορά τουςΟ Walt Disney είπε κάποτε: “Αν ονειρεύεσαι, μπορείς!” Αναφέρουν πέντε βασικούς λόγους για τους οποίους η Ελλάδα πρέπει να έχει ένα περίπτερο στην παγκόσμια βιτρίνα, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας, του φαγητού, του ελληνικού πλαισίου, της ελληνικής διασκέδασης και των δώρων.

Ισχυρίζονται ότι είναι το λίκνο του ελληνικού πολιτισμού, το οποίο συμβάλλει σε θεμελιώδεις ιδέες στους τομείς της κυβέρνησης, της επιστήμης, της φιλοσοφίας και του εμπορίου και ότι «οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο σε περίπου 1.000 χρόνια».

“Από τα νησιά στα νότια του Αιγαίου στη Μεσόγειο στα βουνά στο βόρειο τμήμα της Μακεδονίας. Μέσα στα μυστήρια του χρόνου, εμφανίζεται μια εικόνα”, λένε, προσθέτοντας ότι το φαγητό, ο χορός και η μουσική της χώρας είναι τέλεια κατάλληλο για την παγκόσμια σκηνή, καθώς έχει μια πρώτης τάξεως φήμη για περίπτερα. Δείτε και ακούγεται σαν τις χώρες που αντιπροσωπεύουν.

Οι διοργανωτές πρόσθεσαν, “Σε ένα ελληνικό περίπτερο μπορεί να υπάρχουν περιοχές όπου τα κτίρια στο βράχο της Σαντορίνης παίζονται στο πλαίσιο της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής, από την αρχαία ελληνική αρχιτεκτονική. Είναι απολύτως εκπληκτικό!”

Η ψυχαγωγία είναι στο προσκήνιο και κεντρική στην Disney, και έκανε την ταινία του 1997 «Ηρακλής», ώστε να μπορούν «να έχουν τακτικές συναντήσεις και χαιρετισμούς με τους χαρακτήρες της ταινίας». Λένε οι διοργανωτές.

Ως δώρα που αναδεικνύουν τα καλύτερα προϊόντα ενός έθνους είναι ένα άλλο σημαντικό μέρος της εμπειρίας, στα καταστήματα μπορούν να προσφερθούν ελληνορθόδοξη εικονογραφία, ελληνικά κοσμήματα ματιών, ελληνικά κρασιά, ελιές καλαμάτας, ελαιόλαδο, παραδοσιακά ελληνικά μπαχαρικά, ακόμη και τυρί φέτα. Περίπτερο.

Το EPCOT, ή Trial Prototype Community, είναι ένα από τα τέσσερα πάρκα της Disney World στη λίμνη Buena Vista της Φλόριντα. Το Walt Disney World άνοιξε την 1η Οκτωβρίου 1971 και το ακίνητο τώρα καλύπτει περίπου 25.000 στρέμματα.

Τα τέσσερα πάρκα είναι Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studios και Disney’s Animal Kingdom. Υπάρχουν δύο υδάτινα πάρκα, συνολικά 27 θεματικά ξενοδοχεία θεάτρου, εννέα ξενοδοχεία εκτός Disney, αρκετά γήπεδα γκολφ, ένα κάμπινγκ και άλλοι χώροι ψυχαγωγίας.

Το Epcot προσέλκυσε περισσότερους από 12,4 εκατομμύρια θεατές το 2019. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να είναι Υπογράψτε την αίτηση, εδώ.

Πηγή: wcn.gr