Πανελλήνιοι Αγώνες «Special Olympics Καγιάκ 2018»

Στη μαγευτική περιοχή της Λίμνης Κουρνά, του Δήμου Αποκορώνου Χανίων – Κρήτης, θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες «Special Olympics Καγιάκ 2018» από 2 έως 4 Νοεμβρίου.

Οι Αγώνες διεξάγονται στο πλαίσιο των 19ων Διεθνών «Κορίσσιων» Διασυλλογικών Αγώνων Κανόε- Καγιάκ, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος SUP Μεσαίων Αποστάσεων 6.000 μ. καθώς και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μεγάλων Αποστάσεων 5.000 μ. Κανόε-Καγιάκ Σπριντ.
Tα Special Olympics Hellas, για μια ακόμη φορά, ανταποκρίθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό στην ευγενική πρόσκληση των διοργανωτών των Αγώνων, Ναυτικού Ομίλου Χανίων Ναυτικός Όμιλος Χανίων (Ν.Ο.Χ.), Περιφέρειας Κρήτης , Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Δήμου Αποκόρωνα  και Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ .
Στο 3μερο των αγώνων θα λάβουν μέρος πάνω από 100 αθλητές Special Olympics μαζί με τους Unified Partners και τους προπονητές τους, προερχόμενοι από τα προπονητικά προγράμματα Κανόε-Καγιάκ των Νομών Αττικής, Εύβοιας και Χανίων.
Τους παραπάνω αγώνες θα τιμήσουν με την παρουσία τους: o Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κανό, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ και ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas ενώ αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση θεατών, μέλη οικογενειών, μαθητών σχολείων και φίλων του αθλήματος.