Κάλεσμα για εθελοντές από τους διοργανωτές του «Serifos Sunset Race 2021»

Οι διοργανωτές, με ανακοίνωσή τους, καλούν τον κόσμο που επιθυμεί να βοηθήσει στο «Serifos Sunset Race 2021», να το δηλώσει, ώστε η εκδήλωση να στεφθεί με επιτυχία. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει εθελοντής και να απασχοληθεί στην προετοιμασία και την υλοποίηση της διοργάνωσης στη Σέριφο.

Η ανακοίνωση

“Δήλωσε εθελοντής στην πιο συναρπαστική διοργάνωση! Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει εθελοντής και να απασχοληθεί στην προετοιμασία και την υλοποίηση της διοργάνωσης στη Σέριφο.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε ένα σύντομο βιογραφικό με στοιχεία επικοινωνίας στο mail info@serifosrace.com(link sends e-mail) , αναφέροντας το επιθυμητό πόστο στο οποίο θέλετε να απασχοληθείτε και πολύ σύντομα θα έχετε ενημέρωση για συναντήσεις και για τις ανάγκες που θα προκύψουν. Προτεραιότητα θα δοθεί στους κατοίκους Σερίφου.

Πόστα εθελοντών:
γραμματεία – εγγραφές – παράδοση εξοπλισμού συμμετεχόντων (4 άτομα)
φύλαξη πραγμάτων συμμετεχόντων(3 άτομα)
ασφάλεια και έλεγχος διαδρομής – καθοδήγηση δρομέων(10 άτομα)
τήρηση κανονισμού αγώνα
τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου
εκκίνηση – τερματισμός (3 άτομα)
διανομή νερού στους δρομείς (4 σημεία)
παράδοση μεταλλίων στους δρομείς που τερματίζουν(2 άτομα)
στήσιμο αγώνα (3 άτομα)
Όλοι οι εθελοντές της διοργάνωσης θα λάβουν το T-shirt του εθελοντή και άλλες εκπλήξεις!

Ημερομηνία διοργάνωσης: 24 – 26 Σεπτεμβρίου 2021

Γραμματεία αγώνων Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 24-26 Σεπτεμβρίου 2021 στο Λιβάδι Σερίφου

Παράλληλα mail μπορούν να μας στείλουν και όσοι θέλουν να εκπαιδευτούν, να εργαστούν και να μάθουν περισσότερα για τη διοργάνωση του Serifos Sunset Race σε όλα τα τμήματα. Στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ, την παραγωγή του αγώνα, τα social media και την προβολή.

Το Serifos Sunset Race 2021 θα διεξαχθεί σε Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την Αιγίδα του Δήμου Σερίφου και με την πλήρη υποστήριξη της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου και των τοπικών συλλόγων (Α.Ο. Σερίφου, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων, Σύνδεσμος Σεριφίων, Σύλλογος Γυναικών «η Ανδρομέδα»)”.

Πηγή: koinignomi.gr