Στα χνάρια της πριγκίπισσας Diana: Η Kristen Stewart κάνει δωρεά σε φιλανθρωπικό οργανισμό

Η Kristen Stewart που υποδύεται την πριγκίπισσα Diana στην ταινία «Spencer» του Pablo Larraín έχει καταφέρει να κλέψει τις καλύτερες εντυπώσεις με το υποκριτικό της ταλέντο. Η ηθοποιός μάλιστα φαίνεται πως επηρεάστηκε τόσο πολύ από το έργο της πριγκίπισσας του λαού που ακολούθησε το παράδειγμά της.

Η Stewart, την οποία μέχρι τώρα την είχαμε συνηθίσει σε πολύ διαφορετικούς ρόλους, έπρεπε να δουλέψει την προφορά της αλλά και το χρώμα της φωνής της ώστε να πλησιάσει όσο περισσότερο γινόταν τον χαρακτηριστικό τρόπο που μιλούσε η πριγκίπισσα με τα θλιμμένα μάτια, όσο και τις κινήσεις της και τον τρόπο που αιχμαλώτιζε τον χώρο.

Πέρα από την προσπάθεια που έκανε για να της μοιάσει, η Kristen Stewart πήγε ένα βήμα παραπέρα, ακολουθώντας τα βήματα της πριγκίπισσας Diana, σε ό,τι αφορά το φιλανθρωπικό της έργο. Η ηθοποιός μόλις ολοκλήρωσε την ταινία, δώρισε 50 δολάρια για κάθε μέλος της ομάδας παραγωγής της ταινίας στον φιλανθρωπικό οργανισμό National AIDS Trust και στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Mines Advisory Group.

Η πριγκίπισσα Diana διατελούσε πρόεδρος του οργανισμού για το AIDS από το 1991 μέχρι το 1997. Μην ξεχνάμε την ιστορική στιγμή που η Diana το 1987 είχε σφίξει το χέρι ενός ασθενούς στη μονάδα AIDS που είχε ανοίξει στο Λονδίνο, μία εικόνα που σόκαρε το κοινό, αφού κάτι τέτοιο ήταν κάπως “απαγορευμένο” λόγω της παραπληροφόρησης που υπήρχε σχετικά με τη μετάδοση του ιού. 

Η Stewart είναι η τελευταία ηθοποιός που υποδύεται την πριγκίπισσα Diana στην μεγάλη οθόνη. Αξιοσημείωτη αποτελεί η ερμηνεία της Emma Corrin, που υποδύθηκε την πριγκίπισσα του λαού στη σειρά «The Crown», για την οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, ενώ πολυαναμενόμενη παραμένει η ερμηνεία της Elizabeth Debicki που αναλαμβάνει τον ρόλο στους νέους κύκλους της σειράς.

Πηγή: onlarissa.gr