Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου: Έναρξη εγγραφών

Όσοι/ες εθελοντές/ριες ενδιαφέρονται να διδάξουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους

Το Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου συμπληρώνει φέτος 8 χρόνια λειτουργίας. Σκοπός είναι να στηρίξουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές γυμνασίου και λυκείου να ανταπεξέλθουν σε ένα ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό σύστημα. Στεκόμαστε δίπλα στο δημόσιο σχολείο που καλείται να παίξει τον εκπαιδευτικό και κοινωνικό του ρόλο σε πολύ δύσκολες συνθήκες. 

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά εδώ ή τηλεφωνικά στο 6934520157. Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις διαθεσιμότητες των εθελοντών.

Το Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου αποτελεί έναν χώρο συνάντησης ανθρώπων που μοιράζονται κοινές ανησυχίες, με αφορμή την κάλυψη της εκπαιδευτικής ανάγκης. δεν είναι δημοτική δομή, βασίζεται στην ενεργή συμμετοχή και την εθελοντική προσφορά και έχει τη στήριξη του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τη λειτουργία του.  

Όσοι/ες εθελοντές/ριες ενδιαφέρονται να διδάξουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχήτους στο sxoleio.allhlegyhs.ker@gmail.com ή στο 6934520157 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στα social media.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν διαδικτυακά και στη συνέχεια, εφόσον είναι ασφαλές θα γίνονται σε αίθουσες του 2ου Λυκείου Κερατσινίου, σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του σχολείου και τον Δήμο.

Πηγή: alfavita.gr