Συγκινητική συναυλία για το Μάτι στις Βρυξέλλες με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Συνεισφέροντας στο φιλανθρωπικό έργο για 7η συνεχή χρονιά, η συναυλία ήταν “sold out”

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή Ελλήνων και Βέλγων στη φιλανθρωπική συναυλία που έγινε στις Βρυξέλλες, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες στο Μάτι και τη θέρμανση σχολείων στη Βόρεια Ελλάδα. Η συναυλία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου φεστιβάλ “12 ώρες για την Ελλάδα” που φέτος φιλοξένησε την Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μία κατά κοινή ομολογία εξαιρετική παράσταση που ξεσήκωσε και συγκίνησε το κοινό.

Η πρωτοβουλία “12 ώρες για την Ελλάδα” ξεκίνησε το 2012 με στόχο να βελτιώσει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, να προβάλει την ελληνική μουσική και τον πολιτισμό στο βελγικό κοινό και κυρίως να συγκεντρώσει χρήματα για τις ευπαθείς ομάδες της Ελλάδας. Στη διάρκεια αυτών των επτά ετών, το “12 ώρες για την Ελλάδα” έχει φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως ο Δ. Σαββόπουλος, ο Λ. Μαχαιρίτσας, ο Γ. Κότσιρας, η Α. Μάνου, η μέτζο σοπράνο Α. Γαβρά, ο Π. Μπούρας, ο Π. Μουζουράκης, ο Κ. Φέρρης και το “Καφέ Αμάν”, η Δ. Παπίου, ο Μ. Πασχαλίδης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Παντελής Θαλασσινός, οι Τακίμ και πολλοί άλλοι.

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δώδεκα ώρες για την Ελλάδα» o Jimmy Jamar, η χορωδία του καθώς και όλοι οι συντελεστές παρουσίασαν ένα αξιόλογο θέαμα, θυμίζοντας πως η Ελλάδα και οι Έλληνες ενωμένοι σαν μία γροθιά, μπορούν να πετύχουν πολλά με μεράκι και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Brussels merci!!! 12 ωρες Ελλάδα👍🏼. Τι βραδυα!!! Ολα τα έσοδα θα διατεθούν για το Μάτι και για πετρέλαιο στα σχολεία Β.Ελλαδος …Τις επιταγές θα τις παραδώσουμε προσωπικά στους πυρόπληκτους και στα Σχολεία… ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Έλληνες και τους Φιλέλληνες των Βρυξελλών!!! Special thanks to Jimmy Jamar❤️ και στους εθελοντές #greekmusic #live #giannis_mathes #la Madeleine #theatre #mati #thomaskontogeorgis #pantelisntzialas #kostasmilonas #petrosvarthakouris #dimitrisreppas #panagiotiszafiropoulos #myrtomagrioti #toniadrag #zachariasstamoulos #mariavenetaki #12ωρεςγιατηνελλαδα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις