ΕΛΙΖΑ: Υποδέχθηκε τη νέα γενιά φίλων του σε μία μοναδική βραδιά στο Balthazar

«Θα είμαι πάντα εδώ για σένα. Σήμερα, όχι Αύριο» υποσχέθηκαν οι περισσότεροι από 250 φίλοι που γιόρτασαν μαζί με την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ, τα 10 χρόνια δράσης, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.

Η ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε στον εορταστικά διακοσμημένο και γεμάτο από πολύχρωμα μπαλόνια χώρο του Balthazar.

Μέσα από την εκδήλωση, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να υποστηρίξουν το έργο του ΕΛΙΖΑ, που επικεντρώνεται στην προστασία των παιδιών που κινδυνεύουν από κακοποίηση / ή και παραμέληση, στην επιμόρφωση επαγγελματιών που κατ’ οποιονδήποτε τρόπο έρχονται σε επαφή με τα παιδιά, καθώς και στην προαγωγή της διεπιστημονικής συνεργασίας στη διαχείριση περιστατικών που αφορούν ευάλωτα παιδιά. Επιστέγασμα της πολυετούς δραστηριοποίησης του ΕΛΙΖΑ, είναι η ίδρυση της 1ης Νοσοκομειακής Μονάδας για τα κακοποιημένα παιδιά στην Ελλάδα, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», της «Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών Σόφη Βαρβιτσιώτη», της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ.

Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ είναι μία εξειδικευμένη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση. Είναι η μόνη οργάνωση στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στην προσχολική ηλικία. Το ΕΛΙΖΑ δεν λαμβάνει καμία οικονομική ενίσχυση από κρατική πηγή και για τη συνέχιση και ανάπτυξη ενός έργου που σώζει παιδικές ζωές, εξαρτάται αποκλειστικά από τη γενναιοδωρία της κοινωνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μάθετε περισσότερα για το έργο του ΕΛΙΖΑ: www.eliza.org.gr