ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Αρωγός στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση της Στοργής και του Δικτύου Αλληλεγγύης

Μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική μουσική παράσταση με τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και το Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών Στοργή και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ήταν εκεί.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσουν δύο κορυφαίους ερμηνευτές μαζί, επί σκηνής. Αφορμή για τη μουσική αυτή συνάντηση στάθηκε η συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας της Στοργής και 10 χρόνων λειτουργίας του Δικτύου Αλληλεγγύης, ενώ στόχος της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του πολύτιμου έργου των δύο φορέων.

«Το Δίκτυο θα διαθέσει το δικό του μέρος των στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, στην καρδιολογική πτέρυγα, όπου εδώ και δυο χρόνια έχει αγοραστεί ένας στεφανιογράφος και δυστυχώς δεν έχει μπει ακόμα μέσα στους θαλάμους.» τόνισε ο Πρόεδρος του Δικτύου Αλληλεγγύης & Αρωγής, κ. Νίκος Πέντζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γενικό Διευθυντή Marketing Ομίλου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κ. Χρήστο Κιούση.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στήριξε ουσιαστικά την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία ως υπερήφανος χορηγός και βρίσκεται πάντοτε αρωγός στο πλευρό σημαντικών δράσεων, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει καταρτίσει.

Πηγή: thestival.gr