Τριπλή βράβευση για το νοσοκομείο Άργους στα Healthcare Business Awards 2021

Η νοσηλευτική μονάδα τιμήθηκε με ένα χρυσό και δύο ασημένια στην ενότητα Κοινωνική Ευαισθησία, στην κατηγορία Κοινωνία. Δείτε το βίντεο με τις βραβεύσεις.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου η τελετή απονομής των βραβείων Healthcare Business Awards 2021, όπου το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας και ειδικότερα η Νοσηλευτική Μονάδα Άργουςαπέσπασε τρια βραβεία. Συγκεκριμένα βραβεύθηκε στην Ενότητα Κοινωνική Ευαισθησία με το χρυσό βραβείο, για την “Ενεργοποίηση Εθελοντών Νοσηλευτών και Μαίων για τη Διαχείριση της Πανδημίας”, το αργυρό στην ίδια κατηγορία, για τις “Ομάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης”, ενώ έλαβε και το άργυρο βραβείο στην ενότητα, Δράσεις Πρόληψης / Έγκαιρης Διάγνωσης για την “Λειτουργία Ιατρείου Ελέγχου Παιδικού Βάρους σε επαρχιακό νοσοκομείο και η προσφορά του στον ευαίσθητο παιδιατρικό πληθυσμό”.

Ποιο συγκεκριμένα απονεμήθηκαν:

  • Χρυσό βραβείο στην Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας για την Ενεργοποίηση Εθελοντών νοσηλευτών και Μαιών για την διαχείριση της πανδημίας. Το βραβείο παρέλαβε η Σοφία Πετρουλά.
  • Ασημένιο βραβείο στην Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας για τις ομάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης. Το βραβείο παρέλαβε η Γαμβρουλά Αικατερίνη και Ελπίδα Στράτου.
  • Ασημένιο βραβείο στην Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας για την Λειτουργία Ιατρείου Ελέγχου Παιδικού Βάρους σε επαρχιακό Νοσοκομείο και την προφορά του στον ευαίσθητο παιδιατρικό πληθυσμό. Το βραβείο παρέλαβε ο γιατρός Σταύρος Αντωνόπουλος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η διοικήτρια και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Μαρία Σαρίδη και άλλα μέλη από το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Η βραβεύσεις των Healthcare Business Awards 2021 έγιναν σε μια πολύ όμορφη τελετή απονομής στο Κελλάρι Παπαχρήστου.

Πηγή: anagnostis.org