Εκδήλωση για την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος η «Λάμψη»

Το Portal #echaritygr και η #TOMSGREECE προσκαλούν το κοινό σε ένα ξεχωριστό δημιουργικό Σάββατο για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος, η «Λάμψη».

Ένα πλήθος από εργαστήρια για παιδιά, με τα αγαπημένα LEGO από την Eduk8, επιτραπέζια και μαριονέτες μυθικών ηρώων από την ομάδα My Greek Games, εργαστήρια κατασκευής κοσμημάτων και μπρελόκ από εξαρτήματα υπολογιστών με τη βοήθεια της Relak και μουσική, χορός και εκπλήξεις για τους μικρούς ήρωες της «Λάμψης».

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων: 

10:00 – 12:00
Εκπαιδευόμαστε με την #Eduk8 και τον Εκπαιδευτή Σταμάτη Φιρινίδη, για να μάθουμε τι σημαίνει Ρομποτική, πόσο πολύ βοηθάει στη ζωή μας. Η ρομποτική αποτελεί δραστηριότητα που μπορείτε να εντάξετε τόσο στα σχολικά μαθήματα όσο και στην καθημερινή μας ζωή, με θετική επίδραση στην κοινωνικοποίηση των παιδιών.Ένα υπέροχο Εργαστήριο Ρομποτικής με την #eduk8gr, μοναδικό συνεργάτη της #LEGOEducationAcademy

12:00 – 14:00
Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε μπρελόκ και κοσμήματα, αντικείμενα και gadgets από εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών όπως πλήκτρα πληκτρολογίων, καλώδια και σύρματα, με την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας και Τεχνήτριας της #RELAK Elisabeth Foto (Λιζέτα Φώτογλου). Παράλληλα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά λόγω του 59ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κοσμήματα από την καινούρια της σειρά με τίτλο «Σινεμά».

14:00 – 16:00
Ήρωες της Ελληνικής Μυθολογίας, θα μας κρατήσουν συντροφιά με χαρά, δημιουργικότητα, εκπαίδευση αλλά φυσικά και ψυχαγωγία. Αυτά είναι εξάλλου και τα βασικά συστατικά των #MyGreekGames, μιας εταιρείας με αντικείμενο τη δημιουργία και πώληση παιχνιδιών και αντικειμένων. Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο #TomsFlagshipThessaloniki, θα έχουμε τη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά τα υπέροχα εκπαιδευτικά παιχνίδια που είναι παράλληλα και καλλιτεχνικές δημιουργίες με σύγχρονο σχεδιασμό και θεματολογία που αντλείται από την αρχαία Ελληνική ιστορία και μυθολογία.

«Εμπνευσμένα από αρχαίους θεούς, παιγμένα από μοντέρνους ήρωες».

INFO
Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018
Ώρα: 10.00 – 19.00
Είσοδος – Δωρεά στο Σύλλογο, 5 ευρώ (ανά άτομο/ εκπτώσεις για περισσότερα άτομα – ζητήστε πληροφορίες)

Τηλ. Πληροφοριών: 6947123189