«Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά»: Tο δεύτερο βιβλίο της Κατρίνας Τσάνταλη και η στήριξη της, στην Action Aid Hellas

Ξεχωριστή παρουσίαση για το δεύτερο παιδικό βιβλίο της Κατρίνας Τσάνταλη με τίτλο “Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά” Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, η παρουσίαση του δεύτερου παιδικού βιβλίου της Κατρίνας Τσάνταλη «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά».

Πλήθος φίλων και συνεργατών, δεκάδες εκπρόσωποι των media αλλά και πολλοί καλλιτέχνες παρευρέθηκαν στον χώρο του Public café στο Σύνταγμα για να διαβάσουν μαζί με την Κατρίνα το νέο παιδικό της βιβλίο που αναμένεται να ξεπεράσει ρεκόρ πωλήσεων. Για το βιβλίο μίλησαν αγαπημένες προσωπικότητες των media, και συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη και η Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίες – όπως και το κοινό – αγκάλιασαν το βιβλίο από τις πρώτες του γραμμές.

Με θερμά λόγια για το βιβλίο, αλλά και για την ίδια τη συγγραφέα μίλησε επίσης και ο πρόεδρος της Action Aid Hellas, Ηλίας Γαληνός, αναφέροντας τις δράσεις της οργάνωσης αλλά και τη θερμή στήριξη της Κατρίνας σε αυτές. Για ακόμα μία φορά, η Κατρίνα Τσάνταλη γράφει ένα παιδικό βιβλίο βαθιά επηρεασμένο από τις προσωπικές τις εμπειρίες αλλά και το πρόσφατο ταξίδι της στην Αφρική όπου πήγε για να βοηθήσει τις δράσεις της Action Aid Hellas. Το βιβλίο «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά» μέσα από το γλυκό λόγο και μία ξεχωριστή ιστορία στοχεύει στην ουσιαστική ευαισθητοποίηση των παιδιών πάνω στην διαφορετικότητα και την ισότητα των ανθρώπων.