Η Μελίνα Νικολαΐδη ντυμένη ως νεράιδα της Disney εκπληρώνει μία ευχή ενός παιδιού

Σε ό,τι αφορά την κοινωνική προσφορά δεν υπάρχει όριο ηλικίας, όπως απέδειξε η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, η οποία μαζί με 2 φίλες της συμμετείχε στο πρόγραμμα “VolunTeens” του φιλανθρωπικού οργανισμού ”Make-A-Wish Greece”, με σκοπό να εκπληρώσουν την ευχή της 5χρονης Σταυρούλας που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια.

Η αποστολή απλή, αλλά συνάμα μαγική. Η Σταυρούλα ήθελε να γνωρίσει από κοντά αγαπημένους της χαρακτήρες από τον κόσμο της Disney, με τα τρία κορίτσια να κάνουν το όνειρό της πραγματικότητα. Πριν από λίγο καιρό, η Μελίνα είχε προωθήσει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μία σελίδα μέσω της οποίας προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν χρήματα για τον σκοπό τους. 

Εντέλει, τα κορίτσια συναντήθηκαν με τη Σταυρούλα, στήνοντας τη δική τους Disneyland. Μπαλόνια, χρυσόσκονη, πολύχρωμα φορέματα και ένα άλογο δημιούργησαν το πιο φανταστικό ιδιωτικό πάρτι. Η μικρή, ντυμένη με τη στολή της Μίνι Μάους αναπήδησε από τη χαρά της και ενθουσιασμένη ευχαρίστησε τις τρεις νεράιδες της. 

Χορός, τραγούδια και πολύ παιχνίδι απόλαυσε η Σταυρούλα με τους αγαπημένους της, η οποία ήθελε να μάθει τα πάντα, για το πώς διοργάνωσαν αυτή την ημέρα που θα της μείνει αξέχαστη.

Πηγή: msn.com