Πανευρωπαϊκό βραβείο μαθητικής επιχειρηματικότητας για τον καθηγητή Γεώργιο Τζήρο και το Pierce

Σε μία επίσημη και συγκινητική τελετή στη Βιέννη, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός νεανικής επιχειρηματικότητας Junior Achievement Europe, βράβευσε τους καλύτερους καθηγητές από όλη την Ευρώπη που συνεργάζονται με τον οργανισμό και υλοποιούν με υποδειγματικό τρόπο, εδώ και πολλά χρόνια το πρόγραμμα της Μαθητικής «Εικονικής Επιχείρησης» – «Τhe Company Program».

Στην Ελλάδα, ξεχώρισε και βραβεύτηκε για την εξαιρετική δουλειά του με τα παιδιά και την άριστη συνεργασία του εδώ και 7 συνεχόμενα χρόνια με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, ο οικονομολόγος κ. Γεώργιος Τζήρος από το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Mε την πολύ σημαντική αυτή βράβευση, το σχολείο κατέκτησε τον τίτλο του «Επιχειρηματικού Σχολείου 2018» – «Τhe Entrepreneurial School TES Award 2018» μαζί με άλλα 16 σχολεία.

Ο κ. Τζήρος και το Pierce ξεχώρισαν για τις κορυφαίες επιδόσεις τους μεταξύ 40 Ευρωπαϊκών χωρών, όπου λειτουργούν παραρτήματα του JA Europe. To βραβείo TES απένειμε στον κ. Τζήρο και στον Γενικό Διευθυντή του ΣΕΝ/JΑ Greece & Αντιπρόεδρο του Εκτελεστικού Συμβουλίου του JA Europe, κ. Αργύριο Τζικόπουλο, η Γενική Διευθύντρια του JA Europe, Caroline Jenner, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018.

Το ΣΕΝ/JA Greece συγχαίρει θερμά τον κ. Τζήρο και το Pierce την ώρα που υποδέχεται για τη φετινή σχολική χρονιά πολλά νέα σχολεία και από ακριτικές περιοχές της Ελλάδας. Το πρόγραμμα της Μαθητικής «Εικονικής Επιχείρησης» είναι δωρεάν, για παιδιά 15-18 ετών και υλοποιείται σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια που υποβάλλουν αίτηση. Οι εγγραφές συνεχίζονται έως τις 20 Νοεμβρίου.