Η Εθνική Ασφαλιστική χορηγός στην εκδήλωση «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό»

Η Εθνική Ασφαλιστική πάντα παρούσα σε πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έλαβε μέρος στην εφετινή διοργάνωση «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» που πραγματοποιήθηκε στις 2-4 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Στον αγώνα δρόμου για καλό σκοπό συμμετείχαν χιλιάδες δρομείς κυρίως από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Στις επιμέρους ομαδικές κατηγορίες που συμμετείχαν στον υπερμαραθώνιο των 50 ωρών, η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής πρώτευσε στην Β΄ κατηγορία (20-39 άτομα) καλύπτοντας μια απόσταση 668 χλμ.

Συνολικά, από όλους τους συμμετέχοντες καλύφθηκαν 28.732 χλμ. με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 14.366 ευρώ. Το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό πρόκειται να διατεθεί για την ενίσχυση του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, αλλά και του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά από τον Αθλητικό Σύλλογο «ΕΡΜΗΣ 1877» σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την αθλητική υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα της Βόρειας Ελλάδας.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η καταγραφή όσων περισσότερων χιλιομέτρων και η μετάφρασή τους σε χρήματα, ώστε να υλοποιηθούν προγράμματα με αποδέκτες παιδιά που το έχουν ανάγκη.