Φιλανθρωπική Εκδήλωση για την Ενίσχυση του Ογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου “Mεταξά”

Το σωματείο “ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ ΑΓΑΠΗ” διοργάνωσε στο Γκόλφ της Γλυφάδας την Κυριακή μια συνάντηση αγάπης, για να βοηθήσουν το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό έργο επιτελεί.

Ο αρχικός σκοπός ήταν να αγοραστούν 2 με 3 καρέκλες χημειοθεραπείας. Και τελικά μέσα από τη βοήθεια μεγάλων εταιρειών (όχι μόνο σαν επιχειρήσεις αλλά και σαν άνθρωποι) κατάφεραν να εξασφαλίσουν την αγορά… 15 καρεκλών χημειοθεραπείας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ
ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

Το σωματείο μέσα από την Τομεάρχη Πολιτισμού Δήμου Γλυφάδος και Προέδρου του Σωματείου “ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ ΑΓΑΠΗ” Βάνα Μπάρμπα ανέφερε πως:

“Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες ΚΑΠΙΤΑΛ του κυρίου Μαρινάκη, Όμιλός Ρέστη , ΕΛΠΕΝ Φαρμακευτική, ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ του Ιδρύματος Αθ. Μαρτίνου, την εταιρεία του κυρίου ΣΑΜΙ ΦΑΙ και το HONDOS CENTER. Φυσικά και την εταιρεία του κυρίου Ηλιόπουλου SEAJETS. Θερμές ευχαριστίες επίσης στην εταιρεία I AM ONE που αγόρασε 5 καρέκλες για το νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ. Επίσης και την γενναιόδωρη προσφορά του μεγάλου επιχειρηματία των Τουρκικών σήριαλ ALI KARADZAN. Κλείνοντας να ευχαριστήσω και τον όμιλο Σάλα για την παροχή του Γκόλφ και την υπέροχη διοργάνωση.

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΡΦΥΡΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ, ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ
ΚΡΙΣΤΥ ΚΡΑΝΑ (ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΡΙΣΤΥ), ΒΑΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΩΝΗ ΜΠΡΕΪΤΕΛ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΝΟΣ