«Εγώ & Εσύ, μαζί!…για καλό σκοπό»: Εκδήλωση από παιδιά για παιδιά

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Play Education” και το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Μήτσιου Center» ενώνονται για καλό σκοπό.

Τη Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στο κεντρικό κτήριο του Μύλου του Παππά, θα λάβει χώρα μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο «Εγώ & Εσύ, μαζί!…για καλό σκοπό».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί bazaar χειροποίητων αντικειμένων και τα έσοδα θα διατεθούν σε φορείς που προσφέρουν υπηρεσίες σε παιδιά, ενώ θα συγκεντρωθούν και ρούχα και τρόφιμα.
Οι φορείς που θα ενισχυθούν είναι: η Παιδική Στέγη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών.

Θα πραγματοποιηθεί σειρά ομιλιών από τους εκπροσώπους των δύο Κέντρων, από επίτιμους καλεσμένους και διακεκριμένους επαγγελματίες του επιστημονικού χώρου της πόλης.
Οι ομιλίες έχουν ως κύρια αναφορά την ανάπτυξη, τη σωματική και ψυχική υγεία,τη διατροφή, τη γυμναστική και μουσική παιδεία, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία του παιδιού.

Παράλληλα με τις ομιλίες για την ενημέρωση των γονέων, θα διεξαχθούν εκδηλώσεις για τα παιδιά που περιλαμβάνουν έκθεση ζωγραφικής, δημιουργικές δραστηριότητες, χορό, τραγούδι, θεατρικό παιχνίδι, γυμναστικές επιδείξεις και δημιουργία κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενισχυθεί το πνεύμα της αλληλοβοήθειας, η έννοια του «βοηθώ και στηρίζω» τον συνάνθρωπο, ευαισθητοποιώντας τους ενήλικες μέσα από τις ομιλίες και τους μικρούς φίλους μέσα από θεματικές δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης.

Όλοι μαζί λοιπόν, συμμετέχουμε για καλό σκοπό!

Πρόγραμμα Εκδήλωσης