ΔΕΣΜΟΣ: Με τη στήριξη 21 διάσημων Ελλήνων το διαδικτυακό φιλανθρωπικό «λαχείο»

Όλα τα έσοδα της λαχειοφόρου, που διεξάγεται online ως τις 2 Νοεμβρίου, θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ΜΚΟ.

Την ευκαιρία σε 21 τυχερούς να πραγματοποιήσουν live video συνομιλία μαζί με διάσημους φίλους και υποστηρικτές του, έδωσε η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΔΕΣΜΟΣ» διοργανώνοντας Φιλανθρωπική Λαχειοφόρο αγορά που διεξάγεται διαδικτυακά από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου.

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Άννα Βίσση, Κατερίνα Βρανά, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Μαρία Ευθυμίου, Βασίλης Καλλίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Κώστας Κρομμύδας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νάντια Μπουλέ, Δημήτρης Νανόπουλος, Λυδία Παπαϊωάννου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αλέξης Παπαχελάς, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρία Σάκκαρη, Κατερίνα Στεφανίδη, Μαίρη Συνατσάκη, Παύλος Τσίμας και Στέφανος Τσιτσιπάς, ένωσαν τις δυνάμεις τους υποστηρίζοντας έμπρακτα το έργο του μη κερδοσκοπικού σωματείου.

Οι λαχνοί θα διατίθενται έως τις 2 Νοεμβρίου 2021 μέσα από το site του ΔΕΣΜΟΥ(www.desmos.org) ή και απευθείας στο www.ticketmaster.gr στην ενότητα Λοιπά Θεάματα. Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου 2021 και όλα τα έσοδα της λαχειοφόρου θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ΜΚΟ «ΔΕΣΜΟΣ».

Η ΜΚΟ «ΔΕΣΜΟΣ», που ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα και από το 2013 λειτουργεί γραφείο και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα.

Για να το πετύχει αυτό συνεργάζεται στενά αφενός με δωρητές ιδιώτες και εταιρείες, αφετέρου με πάνω από 800 φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το έργο τους και αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν τους εξής τομείς: Κοινωνική Πρόνοια, Οικοδόμηση Ενός Καλύτερου Μέλλοντος, Υγεία, Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Κρίσεων.

Πηγή: emea.gr