Ενώσαμε τις καρδιές μας για καλό σκοπό σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων

Federico Regola, ΡΕΝΑΤΑ ΤΣΑΟΥΣΗ, ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το Golden Hall υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα και φώτισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους».

Πολλές εκπλήξεις, πυροτεχνήματα, παιδικές φωνές και μια μοναδική συναυλία από τον Κωστή Μαραβέγια ήταν μερικά μόνο από όσα διαδραματίστηκαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

Ο Κωστής Μαραβέγιας τραγούδησε για τις «Καρδιές για Όλους»

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, από τις 16:30 ο ραδιοφωνικός σταθμός Easy 97,2 εξέπεμπε live από το Golden Hall, ενώ από τις 17:30 στο ειδικό stage στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου, ανέβηκαν οι παρουσιαστές της βραδιάς Γιώργος Ντάβλας και Τόνια Σωτηροπούλου.

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ, ΡΕΝΑΤΑ ΤΣΑΟΥΣΗ

Ακολούθησαν οι παιδικές χορωδίες από το International School of Athens και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα που ερμήνευσαν κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε ο Κωστής Μαραβέγιας.

ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΡΑΚΟΥ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να χαρίσουμε 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη!

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

Έτσι, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall, ο καθένας από εμάς προσέφερε 1 ευρώ στηρίζοντας το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους» και το έργο του Καθηγητή Αυξέντιου Καλαγκού ώστε να χειρουργήσει δύο παιδάκια με συγγενή ή επίκτητη καρδιοπάθεια! Για τη στήριξη του Ιδρύματος «Καρδιές για Όλους» μπορούμε όλοι να προσφέρουμε έως τις 28 Νοεμβρίου στέλνοντας με SMS τη λέξη Kardia στο 19059. (χρέωση 1 ευρώ συν ΦΠΑ).