Στήριξη της ΚΕΔΕ και του Προέδρου της Γ. Πατούλη στους πυρόπληκτους στο Μάτι

Εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, ποδοσφαιριστές, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και αστυνομικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους πραγματοποιώντας χθες το βράδυ Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ».

Συγκεκριμένα στο Τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της ΚΕΔΕ και παρουσία του Προέδρου της Γ. Πατούλη, συμμετείχαν οι ποδοσφαιρικές ομάδες των ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΕΡΤ, Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής. Κεντρικός στόχος της πρωτοβουλίας ήταν να συγκεντρωθούν για τους πυρόπληκτους στο Μάτι και στις γύρω περιοχές τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, πετρέλαιο θέρμανσης για το χειμώνα, κ.ά.

Οι δωρεές που συγκεντρώθηκαν μέσω των Ιερών Μητροπόλεων Κηφισίας – Αμαρουσίου – Ωρωπού και Μεσογαίας – Λαυρεωτικής, θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που έχασαν δικούς τους ανθρώπους και είδαν μέσα σε λίγες ώρες τις περιουσίες τους να χάνονται.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και του Δ.Ο.Π.Α.Π. (Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου – Χολαργού) και ήταν με τη συμμετοχή του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Εκπρόσωποι του Συλλόγου προέτρεπαν τους πολίτες που εισέρχονταν στο στάδιο, να γίνουν δότες μυελού των οστών.