Η τέχνη αγκαλιάζει το “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”

Με τους σκοπούς του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» συστρατεύονται 6 κορυφαίοι Έλληνες ζωγράφοι προσφέροντας διάσημα έργα τους για την δημιουργία έξι συλλεκτικών τσαντών που θα διαθέτει ο Σύλλογος για τους σκοπούς του, στο bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Έργα των: Γιάννη Αδαμάκου, Κώστα Βαρώτσου, Σωτήρη Σόρογκα, Αλέκου Φασιανού , Μαρίας Φιλόπουλου, καθώς και ένα έργο του νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη, που προσέφερε η Ιουλίτα Ηλιοπούλου, γίνονται έκφραση αγάπης και ζωής, μέσα από 6 συλλεκτικές τσάντες. Κάθε τσάντα συνοδεύεται κι από ένα ξεχωριστό μήνυμα του κάθε καλλιτέχνη που συμβάλλει με τον τρόπο του στην εκστρατεία του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.

Διαλέγοντας το έργο που σου αρέσει ή το μήνυμα που σου αγγίζει την ψυχή, συμμετέχεις κι εσύ σε αυτόν τον αγώνα! Συμβάλλεις στην τυποποίηση ενός δείγματος εθελοντή δότη!

Οι συλλεκτικές τσάντες θα διατίθενται από το περίπτερο του Συλλόγου στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar που διοργανώνει για 14η συνεχή χρονιά το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», την Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Theoxenia Palace» στο Κεφαλάρι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Παράλληλα, στο περίπτερο του Συλλόγου θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής νέων εθελοντών δοτών.