Κέρκυρα: Δωρεά θερμοκοιτίδας στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου!

Στα πλαίσια του προγράμματος “Μαζί, με στόχο την υγεία”, η Alpha Bank με σκοπό να συνεισφέρει στη βελτίωση των παροχών υγείας παρέδωσε στο Νοσοκομείο την Τετάρτη, συγκεκριμένα στην Παιδιατρική Κλινική, μια υπερσύγχρονη Θερμοκοιτίδα.

Από την πλευρά της Alpha Bank παρευρέθησαν η επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κ. Ρούλη Χριστοπούλου, οι Διευθυντές Καταστημάτων Κέρκυρας κκ Ασημίνα Στέφα, Άρτεμις Καραμάνου, Δημήτρης Θεολογής, η Υπεύθυνη Προγράμματος κ. Μαργαρίτα Πούλου και από την ΑΜΚΕ Άγονη Γραμμή Γόνιμη η κ. Μάγδα Μουτζούρη. Στην παράδοση παρευρέθηκαν η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Ντε Μάτζιο Ιμμακολάτα, Νοσηλευτές της Παιδιατρικής Κλινικής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ Μεταλληνός Δημήτρης εκπροσωπώντας την Δήμαρχο.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λεωνίδας Ρουμπάτης, ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ την Alpha Bank για αυτήν την σημαντική δωρεά και την επιλογή της να εντάξει στο πρόγραμμα της το Νοσοκομείο μας. Αυτό αποδεικνύει την σημαντική δουλειά που γίνεται από το σύνολο του προσωπικού στο Νοσοκομείο μας. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζουμε για περεταίρω συνεργασία!».

Πηγή: corfutvnews.gr