Τους χρυσούς παραολυμπιονίκες Αθ. Γκαβέλα και Σωτ. Γκαραγκάνη βράβευσε ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος

Με τους Ολυμπιονίκες αθλητές των παραολυμπιακών αγώνων του Τόκιο Αθανάσιο Γκαβέλα και Σωτήρη Γκαραγκάνη συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Οι δύο αθλητές συζήτησαν με το δήμαρχο θέματα που έχουν σχέση με την βελτίωση της πρόσβασης στις πόλεις και γενικά στο δημόσιο χώρο για τα άτομα με αναπηρία ενώ μεγάλο μέρος της συζήτησης αφορούσε και στη στήριξη των παιδιών με αναπηρία που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ειδικότερα η συζήτηση περιστράφηκε στην ανάγκη να δημιουργηθούν στην περιοχή μας αθλητικές υποδομές στις οποίες θα μπορούν να προπονούνται και αθλητές με αναπηρία.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του συνεχάρη τους δύο χρυσούς παραολυμπιονίκες λέγοντας ότι μας έκαναν περήφανους καθώς η νίκη τους έχει διπλή αξία. Επίσης τους διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά της δημοτικής αρχής γίνονται συνεχείς προσπάθειες για να στηριχθούν τα άτομα με αναπηρία. Τέλος έκλεισε λέγοντας ότι η δημοτική αρχή θα εξαντλήσει τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη δημιουργία κατάλληλων αθλητικών χώρων όπου θα μπορούν να προπονούνται άτομα με αναπηρία.

Η συνάντηση έκλεισε με τον δήμαρχο να δίνει αναμνηστικές πλακέτες στους δύο αθλητές.

Πηγή: thenewspaper.gr