Χριστουγεννιάτικο Bazaar και Γεύμα του MDA Ελλάς στο Ecali Club

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ- ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μία χρονιά, το καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο Bazaar και Γεύμα του MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις), στο Ecali Club.

Το ολοήμερο φιλανθρωπικό bazaar που διοργανώνει το MDA Ελλάς, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018, σε γιορτινή ατμόσφαιρα με κέφι και διάθεση για προσφορά, με τη συμμετοχή 20 γνωστών και αγαπημένων καταστημάτων, αρωγών του έργου του MDA.
Η προσέλευση ξεκίνησε νωρίς το πρωί με πληθώρα επισκεπτών που πραγματοποίησαν τις χριστουγεννιάτικές τους αγορές, στηρίζοντας τους σκοπούς του Σωματείου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε μεσημεριανό γεύμα για 350 προσκεκλημένες του MDA Ελλάς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, του Ecali Club.

Ειδικά για την ημέρα εκείνη, ο σχεδιαστής κοσμημάτων MINAS σχεδίασε και προσέφερε το γούρι του 2019, για τους σκοπούς του Σωματείου.
Μεγάλοι χορηγοί: ECALI Club, MEDI PRINOU, MAT Fashion, Perfect Blue-Δρ. Εκτορας Χατζηπαναγής

Χορηγοί: MINAS Jewelry, THE SWEET SPOT, HOLY GINGER, COCA COLA Τρία Έψιλον, Όμιλος ΜΠΟΥΤΑΡH.
Kαστήματα: ANATOL, C’EST BON, CUBANIS COLLECTION, FINE STATIONARY, ILEANA MAKRI, LALAOUNIS, LOVE & LIGHT, MAT Fashion, MIRANTA’S, PARK HOUSE, ROTATE, SKAPERDAS, THE SWEET SPOT, VASSILIA, VOURAKIS JEWELLERY, YOURNUTS, ΚΕΡΑΜΕΙΟ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων, σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας.