Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Θέρμης στηρίζουν τη διοργάνωση Sail For Pink του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Στο πλευρό του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» βρίσκονται οι κοινωνικές δομές του δήμου Θέρμης που για άλλη μια χρονιά συμμετέχουν ενεργά στη δράση Sail for Pin, την ένατη κατά σειρά. 

Πρόκειται για μία διαδικτυακή δράση την οποία διοργανώνει το “Άλμα ζωής“νομού Θεσσαλονίκης, η οποία διαρκεί όλο τον μήνα Οκτώβριο με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση χιλιάδων γυναικών για τον καρκίνο του μαστού.
 Η δράση «Sail for Pink» GOES ONLINE μας παρέχει την ευκαιρία να δείξουμε πως η ελπίδα για έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού είναι πάντα ζωντανή, ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. “Αυτή τη χρονιά ακόμη κι αν δεν καταφέρουμε να περπατήσουμε ως μια τεράστια ομάδα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουμε να κινούμαστε σταθερά στα βήματα της πρόληψης· από την ασφάλεια των σπιτιών μας, των γειτονιών μας, απ’ όπου κι εάν βρισκόμαστε” σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»Οι online δραστηριότητες του «Sail for Pink» που θα υλοποιηθούν τον Οκτώβριο θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους του συμμετέχοντες και υποστηρικτές του Συλλόγου να αισθανθούν τη συλλογική δράση απέναντι σε έναν μοναδικό σκοπό και να ενδυναμώσουν το μήνυμα πως «Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ αρκεί να διαγνωστεί ΕΓΚΑΙΡΑ!»

Στο πλαίσιο αυτό, οι κοινωνικές δομές του δήμου Θέρμης ενώνουν τις δυνάμεις τους με το «Άλμα Ζωής», συμμετέχοντας σε έναν ευγενή ανταγωνισμό και διεκδικούν το βραβείο της μεγαλύτερης ομάδας. Προς το σκοπό αυτό καλούν όλες και όλους να εγγραφούν στο 9ο Sail for Pink, έως την Κυριακή 17 Οκτωβρίου ακολουθώντας τα εξής βήματα:

– Συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής στην ομάδα των κοινωνικών δομών του δήμου Θέρμης από το παρακάτω link

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xLoKo6eFL-TBelfn5QGo6VqnPIyDRdny/edit?usp=sharing&ouid=109213990842326940255&rtpof=true&sd=true

(*Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εγγραφή και συμμετοχή σας στη δράση και θα είναι ορατά σε όλους τους συμμετέχοντες).

– Σε κάθε μία και σε κάθε έναν που έχει εγγραφεί αποστέλλεται e-mail στο οποίο καλείται να δηλώσει ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και την επιλογή του συμβολικού δώρου (μπλούζα ή βραχιολιού, νούμερο μπλούζας -στην περίπτωση που επιλέξετε την παραλαβή μπλούζας). Η συμβολική δωρεά είναι 6€ και σας προσφέρουμε το συλλεκτικό Τ-Shirt ή βραχιόλι, ενώ 12€ είναι η δωρεά για το Tangram – σύμβολο της φετινής διοργάνωσης. Για τον τρόπο παραλαβής του είδους που θα επιλέξετε θα ενημερωθείτε από την αρχηγό της ομάδας.

– Με ευθύνη της αρχηγού της ομάδας, τα μέλη της συγκεντρώνονται σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα είτε ομαδικά, για τη φωτογραφία ή τις φωτογραφίες, με τις οποίες θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό (πληροφορίες για πιθανή ημέρα συνάντησης & φωτογράφισης θα δοθούν εντός του μήνα). 

Η φωτογραφία κάθε ομάδας θα φιλοξενηθεί στο site και στα Social Media του Συλλόγου. 
Οι ομάδες θα αναρτώνται σε καθημερινή βάση στην ιστοσελίδα του Συλλόγου με σειρά κατάταξης (από τη μεγαλύτερη στην μικρότερη) και η μεγαλύτερη ομάδα κάθε κατηγορίας θα εμφανίζεται στην αρχική εικόνα της κατηγορίας της. 
Οι μεγαλύτερες ομάδες από κάθε κατηγορία θα βραβευτούν στην ειδική Τελετή λήξης του φετινού Sail For Pink

Πηγή: thermisnews.gr