Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τo Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ

Μέσα σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κλίμα αγάπης, και με την πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από πολλές περιοχές της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 14ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παδιών με καρκίνο» στο Ξενοδοχείο Theoxenia Palace στο Κεφαλάρι, την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, αφού πρώτα ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλές γιορτές, υποδέχθηκε τους φίλους του Συλλόγου που επισκέφθηκαν το Βazaar προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, στηρίζοντας τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την Όλγα Δασουρά αθλήτρια των Special Olympics
Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την οικογένεια Δανάλη, ιδιοκτήτες του Theoxenia Palace

Το φετινό γούρι του Συλλόγου, σχεδιασμένο ειδικά για την «ΕΛΠΙΔΑ»από την επικεφαλής του ELPIDA Youth κυρία Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, και αφιερωμένο στην αγάπη, έγινε ανάρπαστο από την πρώτη  κιόλας ημέρα αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την υποστήριξη του κόσμου προς τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Λίντα Αντωνάκου, Άννυ Πετράκη, Λώρα Τσουκαλά
Ταλίν Τζανικιάν, , Έφη Έλληνα, Έλλη Ιωάννου Τάνες, Ειρήνη Δανελιάν, Μάνια Ντέλου, Τζωρτζίνα Έλληνα, Έμιλυ Βαφειά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Νάσια Θανοπούλου, Ελίνα Σμπώκου

Με ιδιαίτερη αγάπη και συγκίνηση ο κόσμος προμηθεύτηκε τις πολύ όμορφες και πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές από το Περίπτερο του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ», τις οποίες κατασκεύασαν οι εθελοντές του δημιουργικού εργαστηρίου μαζί με την βοήθεια των γονιών και των παιδιών με πολύ μεράκι.

Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που με κέφι είχαν επιλέξει και σχεδιάσει τα μέλη της Επιτροπής ELPIDAYouth ενθουσίασαν τους επισκέπτες, οι οποίοι στήριξαν με τις αγορές τους τους σκοπούς του Συλλόγου.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ρόη Αποστολοπούλου