Δωρεά του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού Φιλιατρών στην Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.

Ευχαριστήριο σε Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού Φιλιατρών

Ο Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού Φιλιατρών δώρισε ένα καινούργιο ψυγείο – καταψύκτη χωρητικότητας 198 λίτρων μάρκας Inventor, για τις ανάγκες του κοινωνικού έργου του Τομέα Αλληλεγγύης της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.

Η δαπάνη της δωρεάς προήλθε από τα έσοδα της εκδήλωσης «Bazaar αντικειμένων από δεύτερο χέρι» που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Ομίλου στις 10 & 11/8/2021 στο Αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών για το σκοπό αυτό.

Το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού Φιλιατρών για την κοινωνική του ευαισθησία και ευθύνη, χαιρετίζει την πρωτοβουλία του και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες – αγοραστές στο «Bazaar αντικειμένων από δεύτερο χέρι», οι οποίοι συνέβαλαν για την επίτευξη του σκοπού της διοργάνωσης.

Η έμπρακτη υποστήριξη από ιδιώτες, φορείς και επιχειρήσεις του κοινωνικού έργου της Κοινωφελούς Επιχείρησης μας κάνει πιο δυνατούς. Οι συνέργειες και η αλληλεγγύη μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και συγχρόνως αποτελούν το αντίδοτο της κοινωνικής απομόνωσης. Όλες οι προσφορές είναι πάντα καλοδεχούμενες για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Πηγή: gargalianoionline.gr