Η Pepsi Co στηρίζει το Make-A-Wish Ελλάδος με την πρωτοβουλία

«Παρέα εκπληρώνουμε ευχές, παρέα μεταμορφώνουμε ζωές» Lay’s & Pepsi κάνουν παρέα στα παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Η κοινωνική υπευθυνότητα για την PepsiCo είναι βασικό συστατικό της καθημερινής της λειτουργίας, στοχεύοντας στην ουσιαστική στήριξη των τοπικών κοινωνιών, ώστε να προοδεύουν και να ευημερούν.

Σε αυτό το πλαίσιο, η PepsiCo, διαχρονικά και με συνέπεια, στέκεται δίπλα σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και τα φετινά Χριστούγεννα συνεργάζεται με το Make-A-Wish Ελλάδος, υλοποιώντας την πρωτοβουλία “Παρέα εκπληρώνουμε ευχές- Παρέα μεταμορφώνουμε ζωές”. Με αυτόν τον τρόπο, η PepsiCo συμβάλλει στην εκπλήρωση των επιθυμιών παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Με την πολυπροϊοντική ενέργεια «Χριστούγεννα σημαίνουν παρέα» οι μάρκες των Lay’s και Pepsi, την περίοδο των Χριστουγέννων, διαθέτουν τα προϊόντα τους στα ράφια των super markets σε όλη την Ελλάδα σε μοναδικές προσφορές και δίνουν το δικό τους Αστέρι της Ευχής στους καταναλωτές, συνεισφέροντας στο έργο του Make-A-Wish Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα από 5 έως και 20 Δεκεμβρίου 2018, με κάθε αγορά Lay’s και Pepsi 2+1 δώρο, όλοι οι καταναλωτές προμηθεύονται ένα αστέρι ευχής του «Make A Wish», συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρωτοβουλία και εκπληρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Παράλληλα, οι αλυσίδες καταστημάτων που συμμετέχουν στην ενέργεια σε όλη την Ελλάδα, είναι οι Μασούτης, AΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης, ΠΕΝΤΕ, My Market, Market IN, Θανόπουλος, ΑΝΕΔΗΚ/Γρηγοριάδης, Bazaar, SYNKA/Βιδάλης, Ανδρικόπουλος, Γουντσίδης.

Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία ενός παιδιού και η εκπλήρωση της συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της σωματικής και συναισθηματικής δύναμης που χρειάζεται ένα παιδί, για να αντιμετωπίσει την ασθένειά του. Η πρωτοβουλία της PepsiCo “Παρέα εκπληρώνουμε ευχές- Παρέα μεταμορφώνουμε ζωές”, αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, στη διαρκή της προσπάθεια να βρίσκεται στο πλευρό ανθρώπων που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα των παιδιών.