Κάνουμε CrossFit για καλό σκοπό: Έλα στο FitnessArt και γίνε δότης μυελού των οστών

Η LAVEyou συνεργάζεται με το γυμναστήριο FitnessArt για την πιο δυναμική δράση κοινωνικής προσφοράς, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

«Ποσά κιλά αλληλεγγύης κ κοινωνικής προσφοράς ζυγίζει άραγε μια μπατονέτα ενός εθελοντή δότη μυελού των οστών;». Φέτος το FitnessArt υποστηρίζει την πρωτοβουλία Be My Hero – Γίνε ο Ήρωας Μου, τον επίσημο φορέα που εγγράφει νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών με τη συλλογή δειγμάτων σάλου.

Κάνε CrossFit για μία μέρα και χάρισε ένα δώρο στον εαυτό σου και σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Πώς;
Οι εθελοντές του Be My Hero με τα κίτρινα μπλουζάκια θα έχουν πάρει θέση στην αφετηρία του workout. Πριν την έναρξη του workout θα προηγηθεί μια μικρή παρουσίαση για το πώς μπορείς να γίνεις «ήρωας με μια μπατονέτα».

Όλοι οι συμμετέχοντες πρώτα γίνονται εθελοντές δότες και μετά ξεκινάει η εκκίνηση του προγράμματος τους.

Το competition fitness program της δράσης επιμελείται ο Δημήτρης Μώρος με τους συνεργάτες του.

Τips
Όλοι οι συμμετέχοντες, εκτός από τα ρούχα γυμναστικής, πρέπει να φορούν κάτι που να παραπέμπει σε Χριστούγεννα.

Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων θα δημιουργηθούν ομάδες πριν ξεκινήσει το workout.

Ο κάθε αθλητής μπορεί να προσκαλέσει και άλλους ανθρώπους να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη γιορτή και να βιώσουν τη συγκλονιστική εμπειρία να γίνουν δότες μυελού των οστών.

Δήλωσε συμμετοχή στη γραμματεία του γυμναστηρίου μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στη 13:00. Οι 100 πρώτοι που θα δηλώσουν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προταιρεότητας.

Πότε;
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, 18:30-20:30, στο γυμναστήριο FitnessArt, Δημοκρατίας 8, Μελίσσια. Τηλ.: 210 6095864.

 

View this post on Instagram

«Ποσά κιλά αλληλεγγύης κ κοινωνικής προσφοράς ζυγίζει άραγε μια μπατονέτα ενός εθελοντή δότη μυελού των οστών..;;» Πέρσι προσφέραμε φαγητό σε 12.500 ανθρώπους (που το είχαν ανάγκη) στηρίζοντας την Κοινωνική Κουζίνα ¨Ο Άλλος Άνθρωπος¨ του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Φέτος χτυπάμε κορυφή στην αλληλεγγύη και γινόμαστε όλοι εθελοντές δότες μυελού των οστών!!! -Tips: •Όλοι οι συμμετέχοντες εκτός απο τα ρούχα γυμναστικής πρέπει να φορούν κάτι που να θυμίζει «Χριστούγεννα» αφού είμαστε στην περίοδο των Χριστουγέννων!!! •Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων θα δημιουργηθούν ομάδες πριν ξεκινήσει το workout. •Ο κάθε αθλητής μπορεί να προσκαλέσει κ αλλους ανθρώπους να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη γιορτή κ να βιώσουν την συγκλονιστική εμπειρία…να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. -ΠΡΟΣΟΧΗ: •Δηλώστε συμμετοχή στην Γραμματεία του Γυμναστηρίου μέχρι 1μμ, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου. Οι 100 πρώτοι που θα δηλώσουν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προταιρεότητας…βιαστείτε!!! •Ώρα: 18.30 με 20.30 •Τόπος: FitnessArt, Δημοκρατίας 8 Μελίσσια. Τηλ. 2106095864. #LAVEyou #fitnessartcrossfitbox #fitnessart #kidnessCrossFitVol2 #solidarityChristmas #fun #action #reaction #interaction #volonteer #dimitrismoros

A post shared by FitnessArt cf (@fitnessart_cf) on