Σε φιλανθρωπικό δείπνο ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη

Γαλαζοαίματοι με ευαισθησίες 

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε το πρώτο επίσημο -μετά τη πανδημία- φιλανθρωπικό δείπνο, με την παρουσία του πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης, στο εστιατόριο «Twenty One», με σκοπό τη στήριξη του Νοσοκομείου «Ελενα Βενιζέλου».

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν η Έμυ Λιβανίου, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με τη σύζυγό του Λένα Παπαθεολόγου, η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η πρέσβειρα της Ιταλίας Patrizia Falcinelli και ο πρύτανης Αθανάσιος Δημόπουλος. Τη chic φιλανθρωπική βραδιά στους κήπους του κηφισιώτικου εστιατορίου παρουσίασε η Αλεξία Κουλούρη και έντυσε μουσικά ο καταξιωμένος διεθνώς μαέστρος Γιάννης Χατζηλοΐζου στο πιάνο μαζί με τον νέο αλλά ταλαντούχο τενόρο Βασίλη Κούρτη.

Ο πρόεδρος του Lifeline Hellas δρ Ζήσης Μπουκουβάλας έκανε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δρ Ηρακλής Σαλβάνος, διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Νοσοκομείου «Ελενα Βενιζέλου», ο οποίος μίλησε για τη σημασία της δωρεάς και την επέκταση της Μονάδας Νεογνών κατά 6 θέσεις. Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά του Lifeline Hellas στα κρατικά νοσοκομεία, ενώ η πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν την εκδήλωση, με πρώτη τη «χρυσή» χορηγό Αλεξία – Στέλλα Μάντζαρη της A.S. Marine.

Λίτσα Λάβδα-Έμυ Λιβανίου-Λία Παπαποστόλου

Αλεξία – Στέλλα Μάντζαρη, δρ Αντζι Μαργαρίτη-Andrews, Θάνος Πλεύρης, Λένα Παπαθεολόγου

3 1

Η Ντάνα Στασινού, η Μιμή Ντενίση και η Ελένη Μπούση, πρόεδρος του Hippocratic Cancer Research Foundation

Αrt de la table

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το γκουρμέ δείπνο αλλά και μοναδικό art de la table που επιμελήθηκε, όπως πάντα, η Εμη Τρικάρδου, της Artemide. Highlight της βραδιάς αγάπης και προσφοράς ήταν η εμφάνιση- έκπληξη του νεαρού εγγονού της πριγκίπισσας, Αλέξανδρου Andrews, ο οποίος συνεισέφερε στην προσπάθεια της εκδήλωσης με την καταπληκτική φωνή του τραγουδώντας το «My way» και αποθεώθηκε από τους καλεσμένους.

5

Η Εμη και ο Γιάννης Τρίκαρδος με την Ιταλίδα πρέσβειρα Patrizia Falcinelli