Χριστουγεννιάτικο Gala του του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ”

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Porto Palace στη Θεσσαλονίκη για το Χριστουγεννιάτικο Gala του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ” A NIGHT TO REMEMBER.


Το κοινό της πόλης και οι φίλοι της “ΣΤΟΡΓΗΣ” ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όπου πρωταγωνιστές ήταν η κοινωνική ευαισθησία και η αγάπη για τα παιδιά. Η Πρόεδρος της “ΣΤΟΡΓΗΣ”, κυρία Τίμη Μπακατσέλου, απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για το έργο του Συλλόγου, το οποίο περιλαμβάνει 27 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς με περίσσευμα αγάπης για τα καρκινοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους. Σημαντικό έργο της “ΣΤΟΡΓΗΣ” αποτελεί το πλήρως εξοπλισμένο “Αιματολογικό Κέντρο ΣΤΟΡΓΗ” στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εδώ και χρόνια λειτουργεί ο Ξενώνας Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών και των συνοδών τους στην Καλαμαριά, που αποτέλεσε όραμα και έργο ζωής για τα μέλη της “ΣΤΟΡΓΗΣ”. 

Ο καλεσμένος της βραδιάς Κωνσταντίνος Αργυρός, σε μία εξαιρετική εμφάνιση ειδικά για την “ΣΤΟΡΓΗ”, ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρωινές ώρες, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε την εκδήλωση με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών, ενώ αξίζει να αναφερθεί η υποτροφία σπουδών που χάρισε το Μητροπολιτικό Κολέγιο σε ένα από τα παιδιά του Ξενώνα της “ΣΤΟΡΓΗΣ”.

Η “ΣΤΟΡΓΗ” ευχαριστεί τους χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα: Τον Χρυσό Χορηγό Porto Palace Hotel , τον Μεγάλο Χορηγό Κοσμηματοπωλείο Thalia Exarchou  , την MP Pharma AE, τον ΣΥΦΑ, τα Πολυκαταστήματα Attica, την Aegean Airlines, το Κτήμα Παυλίδη, , τα καλλυντικά Natura Siberica, το Μητροπολιτικό Κολέγιο, τον πλαστικό χειρουργό Πρόδρομο Παπαϊωάννου, τον χειρουργό οφθαλμίατρο Λεωνίδα Μαυρουδή, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, την εταιρεία αυτοκινήτων FIAT KOΥΜΑΝΤΖΙΑΣ, το εστιατόριο KRITIKOS, την MEDITRINA, την εταιρεία DOCA, την εταιρεία STOSA, την ERGO Ασφαλιστική, το Κέντρο Εξωσωματικής ΙΑΚΕΝΤΡΟ, την οικογένεια Μπερμπερίδη, την VIVIFY, την εταιρεία MENDES, την ΜΑΚΒΕΛ, την εταιρεία ΡΟΥΣΣΟΣ, την εταιρεία ΒΕΡΓΗΣ, την ADAMS SHOES, το ανθοπωλείο ΣΤΑΓΚΟΣ και την Α & Α ΔΑΝΟΥ για τη διακόσμηση. Επίσης, την εταιρεία DAVLAS & PARTNERS που σε άψογη συνεργασία με την «ΣΤΟΡΓΗ» και την υποστήριξη της Τsakalou Interactive PR διοργάνωσαν μια φαντασμαγορική βραδιά.

Την επόμενη μέρα της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε τον Ξενώνα και ενημερώθηκε για το έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ».
Στέλλα Ντόκα – Κωνσταντίνος Αργυρός

Η πρόεδρος της Στοργής κα Τίμη Μπακατσέλου απονέμει τιμητική πλακέτα στον Σάκη Τανιμανίδη

Κωνσταντίνος Αργυρός
Οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Στοργής
Ράνια Σπυρίδου, Δήμητρα Χρουσαλά,Μαρία Ιωαννίδου, Αλεξία Πάνου (όλες μέλη του ΔΣ)
Κυριάκος Ισκεντερίδης του χορηγού NaturaSiberica, Έλενα Σπηλιοπούλου