Εμβληματικά έργα των μιούζικαλ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για καλό σκοπό

Μια μοναδική βραδιά, πλημμυρισμένη από τα πιο εμβληματικά έργα των μιούζικαλ του Broadway και τις ωραιότερες μελωδίες από τις ταινίες του Hollywood μπορεί να απολαύσει το κοινό την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στις 21.00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής (Μ1).

Οι φίλοι των μιούζικαλ θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν κομμάτια από έργα όπως «Cabaret», «James Bond», «The Godfather», «Cats», «Mamma Mia» κ.ά. από την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αντί εισιτηρίου θα γίνεται συγκέντρωση γάλακτος εβαπορέ. Τα γάλατα θα διατεθούν στην Αρωγή Θεσσαλονίκης και στο μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς – Γέροντας Παϊσιος», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επισημαίνεται ότι η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη με επίδειξη Δελτίων Εισόδου. Η διάθεση Δελτίων Εισόδου από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ξεκινά από τις 3 Ιανουαρίου και μέχρι εξαντλήσεως, σε ώρες εκδοτηρίων (10.00-18.00 ).

Όσοι αναζητούν πληροφορίες για την παράσταση μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2310589172-173.

Η «Αρωγή Θεσσαλονίκης» είναι μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι δεν δέχονται χρήματα ούτε φάρμακα, αλλά συγκεντρώνουν καθημερινά τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρονται σε μονογονεϊκές οικογένειες ή σε οικογένειες που και οι δύο γονείς είναι άνεργοι και γενικώς σε άτομα που η κρίση τα έφερε σε στάδιο οριακής επιβίωσης, ακόμη και εξαθλίωσης.

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς – Γέροντας Παΐσιος» επιτελεί ένα τεράστιο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Η προσπάθειά του βασίζεται αποκλειστικά στην αγάπη, τη βοήθεια και τον εθελοντισμό. Τομείς κοινωνικής δράσης: Κοινωνικό συσσίτιο, τρία κοινωνικά παντοπωλεία (Τρίλοφος, Περαία, Αρναία), δύο κοινωνικά ιατρεία – φαρμακεία, τράπεζα αίματος, και πολλές άλλες δραστηριότητες.