Ο Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου) μάς προσκαλεί για τσάι στο Λονδίνο με καλό σκοπό

Το 2019 φέρνει και το τέλος της σειράς-φαινόμενο: όλοι περιμένουμε τον Απρίλιο με κομμένη την ανάσα για το μεγάλο φινάλε του «Game of Thrones».

Μέχρι τότε όμως, μπορούμε να συναντήσουμε τον πρωταγωνιστή Κιτ Χάρινγκτον, τον περίφημο «Τζον Σνόου», στο Λονδίνο. Μάς προσκαλεί ο ίδιος για να μας χαρίσει προσκλήσεις στο θεατρικό του έργο («True West») και να πιει ένα τσάι μαζί μας. Κι όλα αυτά για πολύ καλό σκοπό.

Η κίνηση αυτή γίνεται προκειμένου να στηρίξει έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Χάρινγκτον δέχθηκε να πάρει μέρος σε μία καμπάνια όπου οι φιλανθρωπικές οργανώσεις Omaze και Mencap (η τελευταία στηρίζει παιδιά με αυτισμό και τις οικογένειές τους) επιχειρούν να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους στο μεγάλο κοινό του «Game of Thrones».

Για να πάρε κανείς μέρος στο διαγωνισμό αρκεί να μπει στο site της Omaze και θα μπει στην κλήρωση που θέλει τους τυχερούς να γνωρίζουν από κοντά τον Τζον Σνόου σ’ ένα VIP ταξίδι που τελειώνει με τσάι με τον πρωταγωνιστή.

Αρκεί να τον βοηθήσετε να το φτιάξει:

To  Mencap υποστηρίζει χιλιάδες άτομα με μαθησιακή αναπηρία και τους βοηθά να κάνουν τα πράγματα που αγαπούν. Είναι ο κορυφαίος οργανισμός στα μαθησιακά προβήματα. Όλα όσα κάνουν είναι για να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν αυτά τα άτομα αλλά και τις οικογένειές τους. Το όραμά τους είναι ένας κόσμος όπου τα άτομα με μαθησιακή αναπηρία ακούγονται και συμπεριλαμβάνονται σε όλες τις δραστηριότητες.