Διέρρευσε η πρώτη φιλανθρωπία που θα δώσει η βασίλισσα στη Μέγκαν Μαρκλ

Britain's Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex meet the cast after a gala performance of the musical Hamilton, in support of the charity Sentebale, at the Victoria Palace Theatre in London, Wednesday, Aug. 29 2018. The evening will raise awareness and funds for Sentebale's work with children and young people affected by HIV in southern Africa. (Dan Charity/Pool Photo via AP)

Η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να αναλάβει την πρώτη της patronage σε λίγο καιρό.

Οι φήμες οργιάζουν για το τι θα της προσφέρει η βασίλισσα ως φιλανθρωπική προστασία. Από ότι φαίνεται όμως, το Internet βρήκε ποιο θα είναι το βασιλικό καθήκον που θα αναλάβει. Μάλιστα, οι φήμες έλεγαν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ θα αποτίσει φόρο τιμής στην προηγούμενη ζωή και καριέρα της.

Συγκεκριμένα, θα γινόταν προστάτιδα του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας. Κάτι που… επιβεβαίωσε κατά λάθος το ίδιο το Εθνικό Θέατρο.

Συγκεκριμένα, η royal editor της Daily Telegraph τουίταρε μια φωτογραφία από το website του Θεάτρου που λέει ξεκάθαρα: «Η Δούκισσα του Σάσεξ ανακοινώθηκε ως η νέα μας βασιλική προστάτιδα» με ημερομηνία 10 Ιανουαρίου.

Η Μέγκαν θα δώσει το όνομά της στο Θέατρο και θα υπάρξουν δωρεές και δημοσιότητα. Ως πρώην ηθοποιός, είναι η κατάλληλη patronage για την νέα Δούκισσα. Εκτός από το Εθνικό Θέατρο, αναλαμβάνει το Association of Commonwealth Universities, το Smart Works και το Mayhew, που έχουν σχέση με την εκπαίδευση, την στήριξη των γυναικών και την προστασία των ζώων.