Οίκος νυφικών βάζει αναπηρικό αμαξίδιο στη βιτρίνα του

Ένας οίκος νυφικών στο Μπρίστολ κέρδισε θετικά σχόλια επειδή έβαλε μία από τις κούκλες του στη βιτρίνα να κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η είδηση έγινε viral χάρη στην καλλιτέχνη Μπεθ Γουίλσον η οποία ανέβασε μία φωτογραφία της βιτρίνας του στα κοινωνικά δίκτυα.

Η 36χρονη βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο εδώ και πέντε χρόνια και όπως τόνισε η εικόνα αυτή την έκανε να αισθανθεί ότι εκπροσωπείται.

Η φωτογραφία της βιτρίνας του καταστήματος «The White Collection» στο Πόρτισχεντ έγινε viral μετά το αρχικό tweet της Μπεθ Γουίλσον.

Από την πλευρά τους πάντως οι ιδιοκτήτριες του οίκου, δύο αδερφές, η Λόρα Άλεν και η Σάρα Πάρκερ ανέφεραν ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι η εικόνα μίας βιτρίνας με αναπηρικό αμαξίδιο είναι σπάνιο θέαμα.

«Είναι υπέροχο να έχουμε μία τόσο θετική ανταπόκριση, αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι θλιβερό που οι άνθρωποι ρίχνουν δεύτερη ματιά, δείχνει πόσο σπάνιο είναι να βλέπεις ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε βιτρίνα. Θα ήταν ωραίο μία μέρα να κοιτάξουν δεύτερη φορά επειδή τους αρέσει το φόρεμα», σχολίασε η Άλεν.