Στο Κολυμβητήριο Αλίμου θα διεξαχθεί το 2ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Κολύμβησης Αποστάσεων

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στο Κολυμβητήριο Αλίμου διοργανώνεται το 2ο Φεστιβάλ Κολύμβησης Αποστάσεων με παράλληλη εκδήλωση την εκδήλωση περπατήματος/ jogging τρεξίματος 1 μιλίου για την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για την κατάθλιψη (2021).

Το Φεστιβάλ είναι αποκλειστικά κοινωνικού χαρακτήρα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων της Παιδόπολης “Άγιος Ανδρέας” για τις ανάγκες της Παιδόπολης.  (Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας 32 ανήλικων παιδιών που στερούνται οικογενειακής φροντίδας).  Παράλληλα θα συγκεντρωθούν παιχνίδια, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης που θα μας υποδείξει η Δομή. Αθλητές και προπονητές της κολύμβησης και του Τριάθλου μαζί με τη Διοίκηση του Κολυμβητηρίου θα τα μοιράσουν και θα αφιερώσουν χρόνο σε αυτά τα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη μας.

Jean Mile Walking/ Jogging

Στόχος είναι να προτρέψουμε τους συμπολίτες μας να εντάξουν την φυσική άσκηση στην καθημερινότητα. Τούτο μεταξύ άλλων θα συμβάλει ως μέτρο πρόληψης όχι μόνο των σωματικών αλλά και των νοητικών ασθενειών, ιδιαίτερα της κατάθλιψης που λόγω της πανδημίας του Covid-19 έχει ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στην κοινωνία μας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν νοιώθουν άνετα να φορέσουν αθλητικά ρούχα και το μήνυμα μας είναι να φορέσουν τα καθημερινά ρούχα τους και να περπατήσουν. Ενα γρήγορο περπάτημα είναι υπερ-αρκετό για την θωράκιση της σωματικής μαι νοητικής μας υγείας.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αλίμου και την Τεχνική κάλυψη του Αγώνα έχει αναλάβει ως Χορηγία τo Triathlon Lab.

Το Φεστιβάλ Κολύμβησης περιλαμβάνει:

  • Αγώνες Κολύμβησης 1000 & 2000 μέτρων
  • Συμβολικό Περπάτημα/ Jogging 1600 μέτρων για την ευαισθητοποίηση απέναντι στην κατάθλιψη
  • Αγώνες 400 μέτρων με σανίδα και κομμένο πέδιλο

Πληροφορίες

Για Θέματα Εγγραφών παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κολυμβητήριο Αλίμου : Τηλ. 210 98 13 192 & Email : swimmingpoolalimos@gmail.com

Για Τεχνικά Ζητήματα παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Triathlon Lab : Κινητό :6937170260 & Email : info@triathlonlab.gr

smartsportcoach@hotmail.com

Πηγή: alimosonline.gr