“Τραγουδάμε για τη μικρή Ηλιάνα”: Συναυλία για καλό σκοπό στη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Παύλου Μελά και οι Συνεργαζόμενοι Φορείς του Τοπικού Θεματικού Περιβαλλοντικού Δικτύου »Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία – Ενεργός Πολίτης στο Δήμο Παύλου Μελά» διοργανώνουν φιλανθρωπικής εκδήλωση για την ενίσχυση της μικρής Ηλιάνας, μαθήτριας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Για το λόγο αυτό απευθύνουν κάλεσμα στους δημότες και σε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν «Πρόκειται για την ηθική και υλική υποστήριξη της οικογένειας του μικρού παιδιού, του οποίου η “ελεγχόμενη” κατάσταση της υγείας παρουσίασε επιδείνωση τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ανταποκριθεί στην επικοινωνία, στις ανάγκες της καθημερινότητας με πολύ συχνές επισκέψεις στο Νοσοκομείο και φροντίδα εντατικής θεραπείας σε 24ωρη βάση.

Αναλογιζόμενοι τις προσπάθειες και την υποστήριξη διαφόρων φορέων κατά το παρελθόν επιβάλλεται να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην αγορά ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου για την μικρή Ηλιάνα με τη συλλογή πλαστικών καπακιών.

Σήμερα σε ενεστώτα πλέον χρόνο χρειάζεται και πάλι συνεργασία και συντονισμός των προσπαθειών μας προκειμένου να κερδίσουμε τη μάχη με τη ζωή, που δίνει καθημερινά η οικογένεια και αδυνατεί οικονομικά να ανταποκριθεί στο στόχο της.

Προς το σκοπό αυτό με τη συμβολική τιμή των 5 ευρώ σας προσκαλούμε να τιμήσετε την εκδήλωση, γιατί είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι συλλογικές προσπάθειες έχουν πάντα ωφέλιμο αποτέλεσμα προς το κοινό καλό.

Σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε μαζί για τη μικρή Ηλιάνα, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στις 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη.»

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τους φορείς

Γραφείο ΠΕ ΔΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης

Γραφείο ΠΕ ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης

ΚΠΕ Ελευθερίου – Κορδελιού Βερτίσκου

Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παύλου Μελά

Συμμετέχουν στο Μουσικό Πρόγραμμα: Βασίλης Πρατσινάκης, Αντώνης Κουμανδράκης, Γιώργος Φακαλής,,Γιάννης Φιλιππουπολίτης,, καθώς και η χορωδία & ορχήστρα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης.