Εκπληρώνοντας όνειρα: Ο Τζάρεντ Λέτο τηλεφώνησε σε νεαρή ετοιμοθάνατη θαυμάστρια από τη Ρωσία

Ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής του συγκροτήματος 30 Seconds To Mars, Τζάρεντ Λέτο, έκανε μία μοναδική έκπληξη σε μία νεαρή θαυμάστριά του από τη Ρωσία, η οποία πάσχει από ανίατη ασθένεια και βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Η Αναστασία Πέτροβα, από τη Μόσχα είναι μεγάλη θαυμάστρια του συγκροτήματος 30 Seconds To Mars και του τραγουδιστή για περισσότερα από δέκα χρόνια και στο δωμάτιό της έχει ακόμη και μία φιγούρα του Λέτο σε φυσικό μέγεθος.

Η κοπέλα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, όταν ο αγαπημένος της καλλιτέχνης, της έκανε βίντεο κλήση για να της ευχηθεί για τα 27α γενέθλιά της.

Ο Τζάρεντ μίλησε με την Αναστασία για περίπου δέκα λεπτά, όπου της είπε για την αγάπη του για τη ρωσική κουζίνα και κουλτούρα, συζήτησαν για την κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα και έστειλε μία θερμή αγκαλιά σε αυτήν και την οικογένειά της.

Η κλήση οργανώθηκε από τη Vera, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα φιλοξενίας για παιδιά και ενήλικες σε τελικό στάδιο και τους βοηθά στις τελευταίες τους ημέρες.Η ιδέα ήρθε από τον αδερφό της Αναστασίας, τον Μαξίμ, ο οποίος επικοινώνησε με τη φιλανθρωπική οργάνωση και μετέφερε το αίτημά του.

«Το όνειρό μου είναι να μάθει ο Τζάρεντ ότι υπάρχει αυτό το κορίτσι στη Ρωσία που είναι έξυπνο, όμορφο, φιλόδοξο και γεμάτο αγάπη. Που πιστεύει στον εαυτό της, σε εμάς, στη δύναμη της οικογένειας των 30 Seconds To Mars», δήλωσε ο Maxim.«Ονειρεύομαι να ακούει λόγια υποστήριξης, όχι μόνο από μένα, τη μαμά και τις αδερφές της, αλλά και από το παντοτινό είδωλο και φίλο της Τζάρεντ Λέτο», πρόσθεσε.

Πηγή: sputniknews.gr