“Μαζί για το Παιδί”: Η συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς από τη Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού ως Πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» επισκέφθηκε το Ίδρυμα «Θεοτόκος» που ανήκει στην Ένωση, σήμερα το πρωί της Πέμπτης 17/01.

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ιδρύματος, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των εργαζομένων και των παιδιών που φιλοξενεί το Ίδρυμα. Η Δούκισσα από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο Εργαστήρι Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του Ιδρύματος και μαζί με το μάγειρα και παιδιά διάφορων ηλικιών, ετοίμασαν τη βασιλόπιτα Επίσης, στα stories της η Δούκισσα μας δείχνει ότι έφτιαξαν και χειροποίητη πίτσα!

Στη συνέχεια, η Δούκισσα μαζί με τα παιδιά του Ιδρύματος που ετοίμασαν τη βασιλόπιτα κατευθύνθηκαν στην αίθουσα της εκδήλωσης, κάνοντας έκπληξη στα υπόλοιπα παιδιά σε μία πολύ συγκινητική στιγμή για όλους τους παρευρισκομένους. Η Δούκισσα μίλησε στα παιδιά και στους εργαζομένους του Ιδρύματος, έβγαλε φωτογραφίες, υπέγραψε αυτόγραφα μοιράζοντας χαρά σε όλα τα παιδιά!Στη συνέχεια, ενώ η χορωδία του Ιδρύματος ξεκίνησε τους εορτασμούς, ένα παιδί πήρε τη Δούκισσα από το χέρι και της ζήτησε να τραγουδήσει μαζί τους!

Η Δούκισσα τραγούδησε μαζί με τη χορωδία, ενώ όλη η αίθουσα συμμετείχε τραγουδώντας και χτυπώντας παλαμάκια!