Ένα βιβλίο για τη δωρεά οργάνων, μια ιστορία ζωής

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά οργάνων – Δώρο ζωής» διοργανώνουν ο δήμος Αρταίων, οι εκδόσεις «Τόπος», το βιβλιοπωλείο η Πολυθρόνα του Νίτσε και το Επιμελητήριο Άρτας.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα «Διώνη» στο συνεδριακό Κέντρο του δήμου Αρταίων.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Ιωάννης Γκολομάζος και ο διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Άρτας Ευάγγελος Ντάκουλας.
Ομιλητές θα είναι ο διευθυντής της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Άρτας, δρ. εντατικολόγος Χριστόδουλος Ναθαναήλ, η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Άρτας Ηλιάνα Καϊντάση και ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Άρτας Σωτήρης Ζάχαρης.
Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής του Νοσοκομείου Άρτας, μέλος Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Βάσω Αμπελογιάννη.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η εκπαιδευτικός – φιλόλογος Ελένη Θεοδώρου.
Τη συζήτηση θα κλείσει ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Στρατούλης, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δυο φορές, π. βουλευτής και υπουργός.

Πηγή: