Χ.Α.Ν.Θ: Απολογισμός Κοινωνικής Προσφοράς για τα έτη 2015-2018

H X.A.N.Θ. πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, στο Θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη, την παρουσίαση του Απολογισμού Κοινωνικής Προσφοράς για τα έτη 2015-2018, με τίτλο «Η Χ.Α.Ν.Θ. δίνει λογαριασμό».

Με τη διαφάνεια που υπογραμμίζει κάθε της δράση, η Χ.Α.Ν.Θ., μίλησε στο κοινό της πόλης για τα εντυπωσιακά απτά αποτελέσματα των ενεργειών της. Σε αυτό το πλαίσιο, τιμήθηκαν όλοι εκείνοι που στήριξαν έμπρακτα το έργο κοινωνικής προσφοράς του Σωματείου τα τελευταία χρόνια.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Χ.Α.Ν.Θ., Ιωάννης Σωσσίδης, παρουσιάζει τον Απολογισμό του Κοινωνικού έργου της Χ.Α.Ν.Θ.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη Χ.Α.Ν.Θ. ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Θεσσαλονίκης, Άννα Αγγελίδου, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, εθελοντές, θεσμικοί εκπρόσωποι και φυσικά οι χορηγοί και υποστηρικτές του κοινωνικού έργου του Σωματείου.

Ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ., Ιωάννης Σωσσίδης, παρουσίασε την Κοινωνική Προσφορά της Χ.Α.Ν.Θ. μέσα από το σύνολο των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία 4ετία, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στους χορηγούς και υποστηρικτές του Σωματείου.