Η Φαίη Σκορδά στηρίζει το “Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Ορίζοντες”

Φιλανθρωπικό δείπνο για καλό σκοπό…

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά και ο ιδιοκτήτης της “Beautiful People” PR – Events Χάρης Σιανίδης, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», διοργάνωσαν φιλανθρωπικό δείπνο με σκοπό τη δωρεά εξοπλισμού για την προώθηση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Ανοιχτοί Ορίζοντες – Μαίρη Βρεττού» που πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα στην Ηλιούπολη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο fine comfort food “Silar” στο κέντρο της Γλυφάδας (Αρτέμιδος 3) παρουσία του διοικητικού συμβουλίου αλλά και των ίδιων των παιδιών του Κέντρου, ενώ το μενού της βραδιάς είχε επιμεληθεί ο πολυβραβευμένος consult executive chef, Άγγελος Μπακόπουλος.

Στο δείπνο έδωσαν επίσης το παρόν επώνυμοι φίλοι του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο καθώς και οι εμπνευστές του εστιατορίου “Silar” Άλκηστις Παπαδέα και Ηλίας Φώκαλης που συνέβαλαν ουσιαστικά στη δημιουργία αυτής της βραδιάς.