Παράλυτο σκυλάκι αποκτά αναπηρικό αμαξίδιο χάρη στη γενναιοδωρία αγνώστων – Συγκέντρωσαν 6.000 ευρώ

Η χαρά αυτού του παράλυτου κουταβιού δεν περιγράφεται που επιτέλους θα μπορεί να πηγαίνει βόλτες σαν τα υπόλοιπα σκυλιά. Και αυτό χάρη σε κάποιους αγνώστους οι οποίοι βοήθησαν να συγκεντρωθούν 5.000 δολάρια σε πέντε ημέρες για να του αγοράσουν ένα αναπηρικό αμαξίδιο.Η Πάμκιν, ένα τεριέ των δυτικών Χάιλαντς, γεννήθηκε με παράλυση στα δύο πίσω της ποδαράκια και μπορούσε να κινηθεί μόνο σέρνοντας το σώμα της, χρησιμοποιώντας τα μπροστινά πόδια.

Η 41χρονη ανάδοχη «μητέρα» της Πάμκιν, Τάμι Φοξ, από το Λίνκολν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκίνησε έναν έρανο για τη θεραπεία της και πλήρωσε για ένα βοήθημα με ρόδες από το φιλανθρωπικό ίδρυμα για σκύλους με αναπηρία Winston’s Wheels.

Η Πάμκιν πλέον κινείται με χαρά με το αναπηρικό της αμαξίδιο και ετοιμάζεται να τρέξει και να πάει βόλτες.«Είμαι συγκινημένη. Ακόμη δεν μοιάζει αληθινό. Πίστευα ότι μόνο οι άνθρωποι που με γνώριζαν θα έκαναν δωρεές. Έχω μείνει άναυδη από τη γενναιοδωρία των ανθρώπων», ανέφερε η γυναίκα.

Η Πάμκιν παραδόθηκε από έναν εκτροφέα στη φιλανθρωπική οργάνωση Breeds in Need και η Τάμι πήρε το σκυλάκι ως ανάδοχη φροντίστρια, σε ηλικία 10 εβδομάδων. Ερωτεύτηκε αμέσως τη μικρούλα και σχεδιάζει να την υιοθετήσει επίσημα.«Όταν συνάντησα για πρώτη φορά την Πάμκιν πριν από εννέα μέρες, ήμουν ένα απόλυτο συναισθηματικό ράκος. Ράγιζε η καρδιά μου να τη βλέπω με αυτή την αναπηρία, να μην μπορεί να περπατήσει. Την ερωτεύτηκα αμέσως και το ίδιο και ο σύζυγος και τα παιδιά μου», ανέφερε η Τάμι.

«Η Πάμκιν έχει πολύ έντονη προσωπικότητα και λατρεύει τις αγκαλιές. Αποφασίσαμε και οι δύο ότι θέλαμε να την υιοθετήσουμε μόνιμα από την ημέρα που τη φέραμε στο σπίτι, ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Ξέρουμε ότι μπορούμε να της δώσουμε την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται», προσθέτει η γυναίκα.

Πηγή: sputniknews.gr