Δωρεά 5.000€ από την PRISMA AE στον «Δύναμη Ψυχής»

Σύμμαχος στον αγώνα καρκινοπαθών συμπολιτών μας και των οικογενειών τους

Η εταιρεία PRISMA A.E. θυγατρική της Schur Flexibles ABR που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής και ασχολείται με τις χαράξεις κυλίνδρων βαθυτυπίας, αποφάσισε τη παροχή δωρεάς ύψους 5.000€ στο σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής», στον οποίο αναπτύσσεται πνεύμα αλληλοβοήθειας, αλληλοστήριξης και φροντίδας για την προσωπική και κοινωνική αποκατάσταση των καρκινοπαθών.

«Πάνω από δέκα χρόνια τώρα, προσφέρει στήριγμα στις δύσκολες στιγμές της διάγνωσης, του χειρουργείου και των θεραπειών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία για τον Σύλλογο.

Η PRISMA A.E. καθώς και ο βασικός μέτοχός της (Schur Flexibles ABR), δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης προσφέροντας κάθε χρόνο για διάφορους κοινωφελείς σκοπούς αλλά και σε πιστοποιημένα ιδρύματα και συλλόγους με επίκεντρο τον άνθρωπο, όπου βασικό μέλημα τους είναι η στήριξη των αδυνάμων καθώς επίσης και ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Έτσι και φέτος, μετά από ενδοεταιρική και ενδοομιλική διαδικασία, οι εργαζόμενοι της εταιρείας αποφάσισαν κατά πλειοψηφία την παροχή του συγκεκριμένου ποσού στο σύλλογο Δύναμη Ψυχής, ελπίζοντας η κίνηση τους να βρει πολλούς μιμητές στις δύσκολες εποχές που διανεύει συνολικά η Ελληνική κοινωνία», αναφέρει η εταιρία.

Πηγή: xronos.gr