ΣΕΣΑΕ: Κοινωνική προσφορά για μια ακόμη χρονιά στο Κέντρο της Γης στο Ίλιον

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, για 7η συνεχή χρονιά, στο Κέντρο της Γης στο Ίλιον, θα πραγματοποιηθεί το φιλόδοξο και πρωτότυπο πρόγραμμα εθελοντισμού, κοινωνικής προσφοράς και σύσφιγξης των σχέσεων μεταξύ των Μελών του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Έχοντας ως κύρια δράση τη Συλλογική Κουζίνα, τα μέλη του Συνδέσμου θα μαγειρέψουν όλοι μαζί για 2.000 συνανθρώπους τους.

Τις συνταγές των φαγητών που θα ετοιμαστούν επιμελήθηκε ο γνωστός chef Γιάννης Λουκάκος.

Παράλληλα, θα υπάρχουν και προγράμματα σχεδιασμένα από παιδαγωγούς, για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν και από περιβαλλοντολόγους συνεργάτες της Οργάνωσης ΓΗ, με στόχο την ενημέρωση τους για την τροφική αλυσίδα, τις λειτουργίες της φύσης και τη σχέση του ανθρώπου με αυτή.

Σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, οι 2.000 μερίδες φαγητού θα διανεμηθούν σε φορείς που έχουν ανάγκη, όπως εστίες αστέγων, συσσίτια, καταφύγια προσφύγων κ.ά.

Τα Μέλη του ΣΕΣΑΕ & η Οργάνωση ΓΗ μαγειρεύουν με ασφάλεια ξανά για

2.000 συμπολίτες μας !

Ημερομηνία :               Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021

Ώρα προσέλευσης :      9:30 π.μ. – 4 μ.μ.

Τοποθεσία :                 Κέντρο της Γης, Οικολογικό Πάρκο Αντώνη Τρίτση,

Λεωφόρος Δημοκρατίας 67, Ίλιον

Στόχος Δράσης :           2.000 μερίδες φαγητού

Για περισσότερες πληροφορίες :

Χαρά Ανέστη, Γραμματέας Δ.Σ., Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Email: hara.anesti@eaee.gr

Τηλέφωνο: 210 3334117

Αγγελική Μπαμπαλούκα, Head of Partnerships, Οργάνωση ΓΗ

Email: ababalouka@organizaitonearth.org

Τηλέφωνο: 210 2325380

Λίγα λόγια για τον Σ.Ε.Σ.Α.Ε

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών είναι σωματείο φυσικών προσώπων με μέλη του πάνω από 350 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς.  Αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τη δυνατότητα συνεισφοράς  στην κοινωνία, ο Σύνδεσμος, μεταξύ άλλων, αναπτύσσει πρόγραμμα δράσεων που περιλαμβάνει την προσφορά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και την ενθάρρυνση του εθελοντισμού.

Λίγα λόγια για ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Το  ΜΠΟΡΟΥΜΕ, είναι Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την Οργάνωση ΓΗ

Η Οργάνωση ΓΗ είναι μια ελληνική, μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2010. Στόχος  της η εδραίωση της έννοιας της Βιώσιμης Ανάπτυξης, όπως αυτή ορίζεται από τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών, παρέχοντας βιωματική μη τυπική εκπαίδευση για όλες τις ηλικίες. Οι δράσεις της, προτείνουν ένα νέον τρόπο αλληλεπίδρασης μεταξύ οικονομίας, κοινωνίας και περιβάλλοντος, αποτελώντας ένα ζωντανό παράδειγμα ενός αειφόρου τρόπου σκέψης και λειτουργίας για έναν βιώσιμο πλανήτη.

Χορηγοί του φετινού εορτασμού του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι οι Εταιρίες :

  • “AON” – Πλατινένιος Χορηγός,
  • “ERGO”, “EUROLIFE FFH” & “HOWDEN MATRIX S.A.”  – Χρυσοί Χορηγοί.

Πηγή: insuranceworld.gr