Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar των «Φίλων της Μέριμνας»

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» ανοίγουν την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων Εορταγορών με το παραδοσιακό, Φιλανθρωπικό Βazaar τους, που είναι γνωστό για την πλούσια ποικιλία των αντικειμένων και, κυρίως, για τις καταπληκτικές ευκαιρίες που διαθέτει σε ρούχα και αξεσουάρ!

Έτσι, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω covid, οι «Φίλοι της Μέριμνας», το Σωματείο μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που ιδρύθηκε για να προσφέρει στήριξη στους σκοπούς της Μέριμνας,  σας περιμένει με χαρά να το τιμήσετε με την παρουσία σας.

Στόχος της πρόσκλησής μας είναι να συμβάλουμε όλοι μαζί ώστε, παιδιά που ζουν με μια απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια, να έχουν, μέσω της Υπηρεσίας Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι της «Μέριμνας», τη φροντίδα που τους αξίζει και να παραμείνουν ασφαλή στο ζεστό περιβάλλον της οικογένειας τους. Σ’ αυτή την υπηρεσία θα διατεθούν τα έσοδα του Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, από την Πέμπτη 11 έως το Σάββατο 13 Νοεμβρίου.

Την Παρασκευή θα μαζί μας και ο αγαπημένος συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης ενώ, όσοι βρεθούμε εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική, γιορτινή ατμόσφαιρα και να περιηγηθούμε σε ένα πολύχρωμο «παζάρι» γεμάτο πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, πολλές γλυκές λιχουδιές, γούρια,  χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, καθώς και μια εκλεκτή συλλογή από εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα – όλα σε πολύ προσιτές τιμές.

Μεγάλες όμως θα είναι φέτος και οι εκπλήξεις στη λαχειοφόρο αγορά του Χριστουγεννιάτικου Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», με ξεχωριστά και ιδιαίτερα δώρα, όπως ταξίδια, ηλεκτρικό ποδήλατο, ηλεκτρικά πατίνια, διαμονές σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα. Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του Βazaar, είναι:

Πέμπτη      11 Νοεμβρίου, 14.00 – 20.00
Παρασκευή  12 Νοεμβρίου, 10.00 – 20.00 &
Σάββατο     13 Νοεμβρίου, 10.00 – 17.00

Πηγή: efsyn.gr