«Αλκυονίδες» – Χριστουγεννιάτικος λαχνός για άπορες οικογένειες

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες», βρίσκεται και φέτος δίπλα στις άπορες οικογένειες, με την κυκλοφορία του καθιερωμένου χριστουγεννιάτικου λαχνού στην τιμή των €2,  ο οποίος θα κληρωθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2021, χαρίζοντας πλούσια δώρα.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες» είναι ένας μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός που αποτελείται από εθελοντές και λειτουργεί με ελάχιστα διοικητικά έξοδα. Τα έσοδα του σωματείου μας προέρχονται από εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, από πωλήσεις κοσμημάτων και άλλων χειροποίητων ειδών, αλλά και από εισφορές από άτομα ή εταιρείες με κοινωνική συνείδηση και φυσικά από τον Χριστουγεννιάτικο λαχνό μας. Με τα έσοδα από την πώληση του λαχνού θα μπορέσουμε να στηρίξουμε και να δώσουμε  χαρά σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων», δήλωσε η πρόεδρος του σωματείου, κα Εύα Παντζιαρή.

Η τιμή του κάθε λαχνού είναι €2

Ζητήστε τους λαχνούς σας από τα ΤΑ ACS SMART POINT σε όλη την Κύπρο. Ευχαριστούμε την ACS COURIER για τη στήριξη
ΑΔΕΙΑ Α/Α/: 23/2021
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες», το έργο, τις δράσεις και την αποστολή του, επισκεφθείτε το www.alkionides.org.cy.

346346346636

Πηγή: kerkida.net