Βραβείο για την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Το χάλκινο βραβείο για την προστασία του Υμηττού απέσπασε η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης στη διοργάνωση των Security & Fire Awards 2021 στο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021. 

Τα μοναδικά βραβεία στην αγορά της ασφάλειας και ελέγχου εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων, ανέδειξαν τους νικητές στη χρονιά της πανδημίας, αποτελώντας τη μεγάλη και πιο σημαντική βραδιά για τον κλάδο της Φυσικής Ασφάλειας!

Σε μια ζωντανή και γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, τα στελέχη των επιχειρήσεων και των Οργανισμών Αυτοδιοίκησης παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων.

Στόχος των Security & Fire Awards 2021, που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά η BΟUSSIAS, είναι να αναγνωριστούν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί και πάροχοι σχετικών υπηρεσιών και λύσεων για την αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας, ελέγχου καθώς και πυρόσβεσης των εγκαταστάσεών τους και των καλών πρακτικών του Περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης συμμετείχε στην κατηγορία «Εθελοντικές Ομάδες» με θέμα ‘Μια αγκαλιά για το βουνό μας.

Το Βραβείο παρέλαβε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και Επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Βασίλης Κρητικός και ο Υπεύθυνος Επικοινωνιών της ΕΟΔΠΕΑ Κ. Σπύρος Μανίκας.

Ο Αντιδήμαρχος στον χαιρετισμό του δήλωσε πως είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρίσκονται ανάμεσα σε τόσο μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου της ασφάλειας και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να βραβεύονται για τις καλές πρακτικές στην προστασία του βουνού και τους Εθελοντές.

Πηγή: vimaonline.gr